6 Μύθοι για το τι θέλουν οι γυναίκες!

Πιστεύεις ότι γνωρίζεις τι θέλουν οι γυναίκες σε μια σχέση, πόσο σίγουρος είσαι όμως γι’ αυτό; Θα μου πεις το κλασικό, συναισθήματα, λεφτά κλπ. Ένα έχω να πω, όλα είναι μύθος!!

Γενικά οι γυναίκες είναι παρεξηγημένα πλάσματα, θες επειδή είμαστε πιο περίπλοκες από τους άντρες, ή επειδή δεν λέμε όσα θα έπρεπε, πάντως σίγουρα πολλά πράγματα είναι μύθοι.

Γι’ αυτό αν θέλεις να κρατήσεις την σχέση σου και να γλιτώσεις από την μουρμούρα της κοπέλας σου, ότι δεν την καταλαβαίνεις, δες στη λίστα που ακολουθεί τι κάνεις λάθος.

 

 

Για περισσότερες συμβουλές σχετικά με τις γυναίκες δες εδώ!

 

 

Σε τι κάνεις λάθος για τις γυναίκες

 

Θέλουν να τους μιλάς

sxesis aggouria.net

Το πρώτο λάθος που κάνεις είναι ότι πιστεύεις, εσύ και πολλοί άλλοι, ότι οι γυναίκες θέλουν να μιλάς και γενικά να συμμετέχεις ενεργά στην συζήτηση.

Μέγα λάθος! Δεν είναι προς τιμήν μας βέβαια αυτό, αλλά στην ουσία σχεδόν όλες θέλουν πολύ απλά να τις ακούς να μιλάνε.

Δεν χρειάζεται να πεις την δική σου άποψη, εκτός και αν το θέλεις βέβαια. Όταν γκρινιάζουν δεν είναι επειδή δεν απαντάς, αλλά επειδή δεν ενδιαφέρεσαι ή έτσι πιστεύουν, για όσα θέλουν να μοιραστούν μαζί σου.

 

Θέλουν άντρα με τσαμπουκά

tsakomos bar aggouria.net

Αν νομίζεις ότι αυτό που θέλει μια γυναίκα είναι έναν bodyguard κάνεις λάθος. Με το να κάνεις φασαρία σε club, επειδή κάποιος φλέρταρε την κοπέλα σου, δεν θα καταφέρεις να την κάνεις να σε λατρέψει.

Ίσα ίσα αυτό σε κάνει να φαίνεσαι άγριος, τρελός και απίστευτα ζηλιάρης. Όταν λέμε ότι σας θέλουμε Άντρες, εννοούμε να κρατάτε τον λόγο σας, να κάνετε τις δουλειές που δεν μπορούμε εμείς και τέτοια απλά πράγματα.

Οπότε άσε τα νταηλίκια και τους καβγάδες και αν νιώσεις ενοχλημένος που φλερτάρουν την κοπέλα σου, κάντην να μην έχει μάτια για άλλον.

 

Θέλουν ευαίσθητους άντρες

Και πάλι λάθος, η ευαίσθητη σε μία σχέση συνήθως είναι η γυναίκα και ο άντρας είναι εκείνος που την στηρίζει.

Δεν θέλουμε έναν άντρα που κλαίει διαρκώς και μας γεμίζει με γλυκόλογα και κολακείες και σε καμά περίπτωση μην τα κάνεις μόνο επειδή νομίζεις ότι θα της αρέσουν.

Αυτό που θέλουμε είναι να μας λέτε τις πραγματικές σας σκέψεις και απόψεις για τα πάντα και όχι να μας γράφεται δακρύβρεχτα ποιήματα! Και μόνο στη σκέψη ανατριχιάζω!

 

Θέλουν να είναι το κέντρο της ζωής σου

Εδώ τώρα βέβαια οι απόψεις διίστανται, καθώς υπάρχουν και πολύ πιεστικές γυναίκες που μόλις κάνουν μία σχέση θέλουν συνεχώς να μιλάνε στο τηλέφωνο και να ξέρουν τα πάντα. Και φυσικά να βγαίνουνε συνέχεια μαζί.

Από την άλλη πλευρά όμως, οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Βρίσκουμε πολύ πιο ελκυστικούς τους άντρες που έχουν παρέες, δραστηριότητες και γενικά την δική τους ζωή και ας μην περιστρέφεται γύρω από εμάς.

Θέλουμε και εμείς τον χώρο μας και την “ελευθερία”, δεν θέλουμε να μας καταπιέζουν και το ίδιο προσπαθούμε να κάνουμε και εμείς.

 

Θέλουν να ξεφορτωθείς τις φίλες σου

ginekes zilia aggouria.net

Αν είναι πραγματικά φίλη σου και όχι κάποια πρώην που και καλά παραμείνατε φίλοι, που σίγουρα σημαίνει ότι ένας από τους δύο ακόμη καίγεται, τότε δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, απεναντίας.

Μας αρέσει ο άντρας να έχει φίλες, καθώς έτσι νιώθουμε ότι καταλαβαίνει τις γυναίκες και μπορεί να μας σταθεί στις δύσκολες στιγμές.

 

Θέλουν να αντιμετωπίζονται ισότιμα

Φυσικά δεν μιλάω να φτάνουμε και στο άλλο άκρο, αλλά θα πρέπει ο άντρας σε μία σχέση να έχει το πάνω χέρι και ότι και να λέμε, αυτό είναι που μας αρέσει.

Αν κάνεις εσύ συνέχεια τις δουλειές στο σπίτι, την φροντίζεις και τις κάνεις και τα δωράκια της τότε είσαι άξιος της μοίρας σου.

Άλλο βοηθάω και εγώ και άλλο αντιστρέφω τους ρόλους για να την ευχαριστήσω. Θέλουμε άντρα και όχι παραδουλεύτρα!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!