Η Mercedes παρουσίασε το νέο αυτόματο αυτοκίνητο της!

Η Mercedes Benz F 015 είναι το το νέο αυτόματο αυτοκίνητο της Mercedes, το οποίο παρουσιάστηκε στο Σαν Φρανσίσκο και έχει αναμφίβολα το πιο φουτουριστικό και εντυπωσιακό concept που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Αυτά που έγιναν γνωστά είναι ότι δεν διαθέτει το σύστημα LIDAR που έχουν όλα τα υπόλοιπα αυτόματα αυτοκίνητα, ούτε όμως και ορατές κάμερες ή ραντάρ.

Επιπλέον, δεν έχει και άλλα πράγματα όπως είναι οι πλευρικοί καθρέφτες (οι οποίοι επιβάλλονται από τους ομοσπονδιακούς κανονισμούς), οπότε περιμένουμε να υπάρξουν θέματα με τον νόμο.

Πολύ εντυπωσιακό είναι και το ότι διαθέτει περιστρεφόμενες θέσεις μπροστά, σε περίπτωση που ο οδηγός θελήσει να μιλήσει πιο άνετα με όσους κάθονται στα πίσω καθίσματα.

mercedes benz F 015

 

Το αυτοκίνητο ελέγχεται με τις κινήσεις των χεριών, με τον ανιχνευτή ματιών, καθώς επίσης και τις οθόνες αφής. Υπάρχουν παντού LED. Για παράδειγμα, όταν το αυτοκίνητο ανιχνεύσει έναν πεζό να βρίσκεται μπροστά του, μπορεί να αλλάξει πορεία.

automato autokinito 2015

Όσο για τον σχεδιασμό του μοιάζει πολύ διαστημικός, στο εσωτερικό του έχει επένδυση από ξύλο καρυδιάς και δέρμα nappa, ενώ στο εξωτερικό αποτελείται από γυαλισμένο αλουμίνιο και γυαλί με έναν απαλό μπλε LED φωτισμό.

Όπως βλέπεις κοιτάζοντας το εξωτερικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τίποτε από τα τζάμια του, αλλά ούτε καν καλά καλά τις πόρτες του.

mercedes benz 2015 aggouria.net

[adrotate banner=”12″]

Μπορεί για πολλούς να μην είναι και από τα πιο όμορφα σχεδιασμένα αυτοκίνητα, αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι είναι κάτι το μοναδικό και διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Τέλος, δεν περιμένει κανείς ότι το συγκεκριμένο μοντέλο θα καταφέρει να χτυπήσει την αγορά, αλλά όλοι αναγνωρίζουν στην Mercedes ότι έχει πάει τα αυτόματα αυτοκίνητα ένα βήμα πιο πέρα και με αυτόν τον τρόπο πιστεύουν ότι το 2020 θα καταφέρει να μας δώσει κάποιο πραγματικά ξεχωριστό μοντέλο.

Εσένα ποια είναι η άποψη σου για το F 015, περίμενες κάτι καλύτερο;

>> Δες όλα τα άρθρα από το Auto-Moto!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!