Κλείσιμο της Θύρας 13 και βαριά πρόστιμα εξετάζει ο Σ. Κοντονής!

Με άγριες διαθέσεις απέναντι στο τριφύλλι φέρεται να εξετάζει το κλείσιμο της Θύρας 13 και 14, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σ. Κοντονής, μετά από τα επεισόδια που έγιναν το Σάββατο πριν ξεκινήσει το ντέρμπι ΠΑΟ – Ολυμπιακός!

Έχει γίνει γνωστό από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, πως μέσα στις επόμενες ημέρες ο Σταύρος Κοντονής αναμένεται να καλέσει σε απολογία την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα ευτράπελα που έλαβαν χώρα στη Λεωφόρο και σκέφτεται σοβαρά να κλείσει τις Θύρες 13 και 14 προσωρινά, αλλά και να επιβάλλει βαριά πρόστιμα.

 

Δες τα σημερινά προγνωστικά για το στοίχημα δωρεάν εδώ!

 

Τα σχέδια του Κοντονή για την τιμωρία του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια

timoria panathinaikou derby olumpiakos

Και μόνο στην σκέψη πως θα εφαρμοστούν όλα αυτά τα μέτρα και πως η δικαιοσύνη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ξεκίνησε ξαφνικά το 2015, μετά από το ντέρμπι των αιωνίων, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός χάνει την γη κάτω από τα πόδια της.

Ο νόμος που εξετάζει λοιπόν ο Σταύρος Κοντονής αναφέρει πως o Υφυπουργός Αθλητισμού δύναται για προληπτικούς λόγους, με σκοπό να αποτρέψει το να ξανά συμβούν παρόμοια γεγονότα και συμπεριφορές, να απαγορεύσει την καθ’ οιονδήποτε τρόπο διάθεση εισιτηρίων και την χρήση συγκεκριμένων ζωνών ή τμημάτων των κερκίδων αθλητικών εγκαταστάσεων και πιο συγκεκριμένα εκείνες των φανατικών κάθε ομάδας.

Επιπλέον, η ποινή της Σούπερ Λίγκας προς τον Παναθηναϊκό μπορεί να είναι ασύλληπτα μεγάλη, καθώς πέρα από το κλείσιμο της Θύρας κινδυνεύει με βαρύ χρηματικό πρόστιμο, αφαίρεση βαθμών και τιμωρία της έδρας.

Ειδικά για την αφαίρεση βαθμών έχουμε ακούσει πολλά σενάρια, αλλά σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα της SuperLeague ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με αφαίρεση 3 βαθμών και ποινή τιμωρίας της έδρας του από 2 έως και 4 αγωνιστικές. Όσο για το χρηματικό πρόστιμο μπορεί να ξεκινήσει από τα 70.000€ και να φτάσει μέχρι και τις 150.000€.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού όμως έχει τη δυνατότητα να επιβάλει πρόστιμο σε ανώνυμες εταιρίες, αλλά και σε φυσικά πρόσωπα για τα όσα συνέβησαν στην Λεωφόρο!

Το πρόστιμο μπορεί να κυμαίνεται από 10.000 ευρώ και να φτάσει μέχρι και το απίστευτο ποσό του ενός εκατομμυρίου. Επίσης, στην περίπτωση που η ποινή αυτή σχετικά με τις Θύρες παραβιαστεί, το πρόστιμο μπορεί να ανέλθει στα 5 εκατομμύρια. Λέτε να έχουμε να περιμένουμε κι άλλα;

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!