Κινέζος μπήκε στο βιβλίο Γκίνες κάνοντας 29 backflips με Flyboard!

Όλοι μας ξέρουμε το πόσο δύσκολο είναι το να καταφέρει να μπει κάποιος στο βιβλίο Γκίνες, κάνοντας ακόμη και ένα περίεργο παγκόσμιο ρεκόρ και ξεπερνώντας όλους τους άλλους. Ακόμη κι εκείνα που είναι βασισμένα στο Internet, έχουν έναν τεράστιο βαθμό δυσκολίας.

Ένας 29χρονος όμως από την Κίνα, σκέφτηκε να δοκιμάσει να κερδίσει μία θέση μέσα στα Guinness World Records, κάνοντας απλά το χόμπι του. Έτσι, πήρε το Flyboard του, – το οποίο είναι μια ειδική συσκευή που κουμπώνει στα πόδια σαν πατίνι και μπορεί να σου δώσει ώθηση αρκετά μέτρα πάνω από την επιφάνεια του νερού, για να κάνεις ανάποδες τούμπες και βουτιές σαν το δελφίνι – και έλαβε μέρος.

Το βίντεο με την προσπάθεια του ανέβηκε πριν από λίγες ημέρες και αρκετοί ήταν εκείνοι που εντυπωσιάστηκαν με αυτό που είδαν, γι’ αυτό εξάλλου έχει και τόσα views!

 

Ο Liu He έκανε τα περισσότερα backflips με Flyboard που έχουν γίνει μέσα σε ένα λεπτό!

Το μέρος όπου πραγματοποιήθηκε το ρεκόρ ήταν η λίμνη Bahe, που βρίσκεται στην πόλη Σιάν της Κίνας και πλήθος κόσμου παρακολουθούσε κατά μήκος της ακτής τον νεαρό Liu He  να κάνει ανάποδες τούμπες (backflips) στον αέρα πάνω από το νερό.

Για να μετρήσουν όμως οι προσπάθειες τους έπρεπε να κάνει πλήρεις περιστροφές 360 μοιρών και να καταφέρει να ξεπεράσει τις 27 που ήταν το προηγούμενο ρεκόρ μέσα σε ένα λεπτό. Ο Liu έκανε 33 από τις οποίες οι 29 πιάστηκαν ως έγκυρες!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!