Στην Κίνα οι πρώτοι κάδοι απορριμμάτων με Wi-Fi!

Η Κίνα είναι γνωστή για τις τεχνολογικές της πατέντες, μιας και διαρκώς λανσάρει όλο και κάποια καινούρια ιδέα, που δεν έχουμε ακούσει ξανά όμοια της.

Αυτή τη φορά όμως, η πατέντα τους θα ξεπεράσει κάθε φαντασία, καθώς με βάση το  China Radio International, στο Τσενγκντού της επαρχίας Σιτσουάν, ετοιμάζονται να τοποθετήσουν πρωτοποριακούς κάδους απορριμμάτων, οι οποίοι θα παρέχουν στον κόσμο δωρεάν ασύρματο internet.

 

 

Δες επίσης: Πως να σπάσεις τον κωδικό του Wi-fi του γείτονα;

 

Κάδοι απορριμμάτων με δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ στην Κίνα

free wifi eidisis

Ναι και όμως, μπορεί να φαντάζει άπιαστο όνειρο για εμάς εδώ στην Ελλάδα, αλλά για την Κίνα είναι δεδομένο ότι θα συμβεί. Αυτοί οι κάδοι με Wi-Fi όμως, δεν θα έχουν μόνο το χαρακτηριστικό ότι θα παρέχουν ίντερνετ στους κατοίκους της συγκεκριμένης πόλης, αλλά θα διαθέτουν ακόμη δύο πίνακες που θα συλλέγουν ηλιακή ενέργεια και θα την αποθηκεύουν στην μπαταρία στον πάτο του κάδου.

Επιπλέον, θα υπάρχει και ενσωματωμένη λειτουργία GPS, της οποίας η ιδιότητα θα είναι να προειδοποιεί τους οδοκαθαριστές για το αν είναι γεμάτοι οι όχι οι κάδοι. Επίσης, φρόντισαν να τους θωρακίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται, με αποτέλεσμα να είναι ανθεκτικοί στη φωτιά ή ακόμα και σε μία βόμβα.

Επιπρόσθετα, χάρις στον ειδικό μηχανισμό που θα διαθέτουν οι Κινγκ Κονγκ, όπως τους αποκαλούν οι κάτοικοι της Τσενγκντού, θα εξουδετερώνουν την δυσοσμία, ενώ θα ανοίγουν από μόνη τους όταν οι αισθητήρες τους αντιληφθούν πως τους πλησιάζει κάποιος.

Η τεχνολογία τους είναι πολύ μπροστά και δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν. Εσύ τι πιστεύεις, μετά από πόσα χρόνια θα φτάσει αυτή η πατέντα στην Ελλάδα;;

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!