Πως μπορείς να καταλάβεις οτι η γυναίκα προσποιείται;

Πάντα οι άντρες έχουν αυτήν την απορία. Πότε μία γυναίκα προσποιείται οpγασμό και πότε όχι; Πλέον δεν χρειάζεται να είσαι σεξολόγος ή γυναικολόγος για να καταλάβεις ποια είναι η αλήθεια!

 

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μία γυναίκα να προσποιηθεί οpγασμό. Αν ο άντρας δεν μπορέσει να τη φέρει σε κορύφωση τότε θα πρέπει να βρει τον τρόπο να το κάνει την επόμενη φορά! Πάντως ευτυχώς για τους άντρες και δυστυχώς για τις γυναίκες υπάρχουν κάποια σημάδια που φανερώνουν την αλήθεια και νομίζω ότι ήρθε καιρός να τα μάθεις!

 

 Δες περισσότερες συμβούλες για το πως να γίνεις αποδοτικότερος στο κρεβάτι εδώ!

 

Εξωτερικά Σημάδια

eksoterika simadia

Ένας άντρας όταν φτάνει στην κορύφωση παίρνει αστείες φάτσες και το πρόσωπό του αλλάζει αρκετά. Το μάτι θολώνει και το συντριβάνι εκτοξεύεται! Μπορεί λοιπόν στην γυναίκα συντριβάνι να μην υπάρχει αλλά σίγουρα το μάτι και οι εκφράσεις του προσώπου αλλάζουν. Η θερμοκρασία εκτοξεύεται και ο ιδρώτας κάνει την εμφάνισή του.

Αν λοιπόν όλα αυτά δεν υπάρξουν όσα αχ, βαχ και αν ακούσεις… Καλύτερα να μην τα πιστέψεις!

Σπασμοί των μυών

Την ώρα του οpγασμού σε όλο το σώμα υπάρχει σύσπαση των μυών. Τα χέρια και τα πόδια τρέμουνε. Όσο πιο δυνατός ο οpγασμός τόσο πιο δυνατή είναι και η σύσπαση των μυών. Αυτή τη σύσπαση είναι πολύ δύσκολο κάποια γυναίκα να την προσποιηθεί γιατι το πιο πιθανό είναι να φανεί αρκετά αστεία και να την συγκρίνεις με κουρδιστό αρκουδάκι!

Η αλήθεια βρίσκεται εκεί κάτω!

i alitheia brisketai ekei kato

Κάποιος έμπειρος στο άθλημα άντρας μπορεί πολύ εύκολα να καταλάβει αν μία γυναίκα προσποιείται αν κατά την διάρκεια του οpγασμού της είναι ακόμα μέσα της. Ο κόλπος στενεύει 15 φορές σε έναν απλό οpγασμό και πολύ περισσότερο σε έναν εντονότερο. Η έμπειρη λοιπόν ηθοποιός γυναίκα που τυχαίνει να το γνωρίζει μπορεί να προσπαθήσει να σφίξει τον κόλπο της αλλά όμως δεν θα συγκρίνεται με τίποτα το ένα ψεύτικο σφίξιμο με το αληθινό.

Αν είσαι στην κατηγορία του μη έμπειρου, τότε ξεκίνησε την προπόνηση!

Για περισσότερες πιπεράτες συμβούλες seχ και σχέσεων δες εδώ!

Να σου δώσω μία συμβουλή;

Οι άντρες παίρνουν πολύ βαριά συνήθως το θέμα της προσποίησης του οpγασμού.

Αν μία γυναίκα προσποιηθεί λογικά το κάνει για 2 λόγους:

1) Μπορεί να βαρέθηκε και να θέλει να τελειώνει… Γύρισέ το λοιπόν στα υπέρ σου και άλλαξε της γνώμη.

2) Η 2η αιτία θα μπορούσε να είναι να μην θέλει να σε κάνει να νοιώσεις άσχημα αν ήδη έχει περάσει αρκετή ώρα που κοπανιέσαι πάνω κάτω. Αυτό θα πρέπει να σε κάνει να σκεφτείς τι φταίει. Μήπως δεν ασχολήθηκες μαζί της αρκετή ώρα με τα προκαταρκτικά; Τότε ίσως να ήρθε η ώρα να το κάνεις.

Ένας άντρας μπορεί να ανάψει με το μάτι, μία γυναίκα όμως θέλει περισσότερα! Καλό είναι λοιπόν το ηθικό να παραμείνει ακμαίο και στην επόμενη συνεύρεση να κινηθείς διαφορετικά…

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!