Καναδός τερμάτισε στον μαραθώνιο του Σικάγο κάνοντας ζογκλερικά!

Το να τρέξεις σε μαραθώνιο είναι σίγουρα απίστευτα δύσκολο μιας και απαιτεί να έχεις πολύ καλή φυσική κατάσταση για το τρέξιμο και φυσικά, αντοχές, μιας και θα περάσουν ώρες για να τερματίσεις. Κάτι πολύ περίεργο συνέβη όμως στον μαραθώνιο του Σικάγο, που έλαβε χώρα την Κυριακή.

Ένας Καναδός μαραθωνοδρόμος όσο έτρεχε έκανε ζογκλερικά, κρατώντας τρία μπαλάκια στα χέρια του, από τα οποία σημειωτέον, δεν του έπεσε ούτε ένα στις 2 ώρες και 55 λεπτά που διήρκεσε για εκείνον ο αγώνας μέχρι να τερματίσει.

Ο λόγος που η είδηση αυτή έγινε viral είναι πασιφανής και γι’ αυτό ξεκίνησαν να ανεβάζουν και πολλά βιντεάκια με την συμμετοχή του στο Twitter, διάφορα άτομα που βρέθηκαν εκεί για να δουν τους δικούς τους να αγωνίζονται.

 

Ο Michal Kapral έκανε ζογκλερικά όσο έτρεχε στον μαραθώνιο του Σικάγο χωρίς να χάσει λεπτό τον ρυθμό του!

Ο 44χρονος Michal Kapral από το Τορόντο ήταν αυτός που εντυπωσίασε τους πάντες την Κυριακή, τόσο με τις ζογκλερικές του ικανότητες όσο και με την φυσική του κατάσταση.

perierges-eidiseis-aggouria-net

Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που συμμετείχε σε μαραθώνιο με αυτόν τον τρόπο, αλλά η όγδοη. Εξίσου σημαντικό είναι ότι κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ για τον ταχύτερο μαραθώνιο που έχει κάνει κάποιος, ενώ έκανε ζογκλερικά με τρία αντικείμενα.

marathonios-sikago-zoglerika

Μάλιστα, έχει σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ αρκετές φορές, με τελευταία το 2007 στο Τορόντο, όπου τερμάτισε σε λιγότερο χρόνο κατά 5 λεπτά αλλά έριξε την μπάλα δύο φορές.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα χωρίς να του πέσει ούτε μία μπάλα. Μετά τον τερματισμό του, δήλωσε πως ειδικά στα 400 τελευταία μέτρα είχε απίστευτο άγχος, τόσο που δεν έχει ξανά νιώσει έτσι ποτέ στην ζωή του.

michal-kapral-guinness-aggouria-net

Για τον 44χρονο όλα ξεκίνησαν στα 11 του, μόλις είχε αρχίσει να μαθαίνει ταχυδακτυλουργικά κόλπα, όταν άρχισε να διαβάζει για τα παγκόσμια ρεκόρ. Έτσι σκέφτηκε ότι όλο και κάτι θα μπορούσε να κάνει για να έχει και εκείνος μία θέση μέσα στο Guinness Book of World Records.

Να που μετά από τόση προπόνηση και προσπάθεια έχει καταφέρει να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!