Οι 4 καλύτερες φάρσες που μπορείς να κάνεις!

Είσαι και εσύ από αυτούς που δεν χορταίνουν να κάνουν πλάκες στους φίλους, αλλά και την οικογένεια τους; Τότε σίγουρα θα ξετρελαθείς με αυτές τις εντυπωσιακές προτάσεις, που θα δούμε σήμερα, μιας και είμαι σίγουρη πως δεν τις έχεις ξανά ακούσει!

Όλες οι φάρσες αν γίνουν με τον σωστό τρόπο και την κατάλληλη στιγμή, μπορεί να είναι πολύ πετυχημένες. Ποιες είναι όμως οι καλύτερες φάρσες που μπορείς να κάνεις, για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, με την βοήθεια της επιστήμης;

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις τις πιο έξυπνες ιδέες!

[adrotate banner=”12″]

Για την πρώτη φάρσα λοιπόν, θα χρειαστείς κέτσαπ και μαγειρική σόδα, την οποία θα την αδειάσεις μέσα στο μπουκάλι της κέτσαπ, με αποτέλεσμα να γίνει χημική αντίδραση μεταξύ της σόδας και του ξυδιού που περιέχει η κέτσαπ. Όταν την πιέσει κάποιος μετά, θα πεταχτεί σαν συντριβάνι.

Η δεύτερη είναι και η καλύτερη. Βγάλε μια φωτογραφία το πρόσωπο σου ανφάς και προφίλ, έπειτα άνοιξε το photoshop και βάλε στο κέντρο την ανφάς φωτογραφία και κόψε από την προφίλ τα μάτια και την μύτη και ένωσε την με την κεντρική. Θα πρέπει να βάλεις την προφίλ και από την άλλη πλευρά και πάλι ενωμένη.

Τελευταίο βήμα, εκτύπωσε την φωτογραφία και βάλτην μέσα σε ένα καμπυλωτό βάζο με νερό. Θα δεις ότι θα μοιάζει σαν να έχεις ένα κεφάλι εκεί μέσα.

Για την τρίτη πρόταση, βύθισε ένα χαρτονόμισμα μέσα σε ένα μπολ με μισή ποσότητα νερό και μισή καθαρό οινόπνευμα. Στην συνέχεια βάλτου φωτιά και θα δεις ότι επειδή το οινόπνευμα δρα πιο γρήγορα θα πάρει φωτιά, αλλά δεν θα καεί χάρη στο νερό.

Και η τελευταία μας τώρα! Άνοιξε πολλές τρύπες στο κάτω μέρος ενός μπουκαλιού με σόδα, ενώ είναι κλειστό και δεν είναι άδειο. Λόγω της πίεσης δεν θα τρέξει η σόδα από μέσα, όταν όμως το ανοίξεις θα πεταχτεί από όλες τις τρύπες!

Εσύ ποια σκέφτεσαι να δοκιμάσεις από όλες;

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!