Αυτά είναι τα καλύτερα λάστιχα για μηχανές και αυτοκίνητα!

Κουράστηκες να αλλάζεις συχνά τα λάστιχα της μηχανής σου, επειδή τρυπάνε ή φθείρονται; Η RhinoTire μόλις κυκλοφόρησε τα καλύτερα λάστιχα για μηχανές και αυτοκίνητα, τα οποία δεν τρυπάνε και θα σε γλιτώσουν από τα συχνά έξοδα!

 

Οι μηχανές όπως και τα αυτοκίνητα, είναι ένα αναντικατάστατο κομμάτι της ζωής μας, μιας και κάνουν την μεταφορά μας απλούστερη και φυσικά ευκολότερη. Το κόστος συντήρησης τους όμως μπορεί μερικές φορές να σε κάνει να σκέφτεσαι να το αφήσεις και να ψάχνεις για εναλλακτικούς τρόπους, ώστε να κάνεις τις καθημερινές μετακινήσεις σου, αλλά και τα ταξίδια σου.

Απ’ ότι φαίνεται όμως, μόλις βρέθηκε η λύση, τόσο για τις μηχανές όσο και για τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά!

 

Δες επίσης: Πως να επισκευάσεις ένα τρύπιο λάστιχο!

 

RhinoTire: Λάστιχα για μηχανές που δεν τρυπάνε εύκολα

Η τεχνολογία RhinoTire, σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις της κατασκευάστριας εταιρείας τους, είναι ένα τεράστιο τεχνολογικό επίτευγμα στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Στην ουσία, αυτό που έκαναν είναι να εφαρμόσουν ένα μοναδικό πολυμερές RhinoPlex στο εσωτερικό των ελαστικών και με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουν να θωρακίσουν τα λάστιχα ώστε να μην τρυπάνε εύκολα, ακόμη και αν το καρφί για παράδειγμα μπει μέχρι και σε 0.7 εκατοστά βάθος, καθώς κλείνει αμέσως η σχισμή.

elastika mixanon autokiniton

Το πολυμερές αυτό υλικό για να τοποθετηθεί μέσα στα ελαστικά, θερμαίνεται πρώτα σε μία αρκετά υψηλή θερμοκρασία και στη συνέχεια ψεκάζοντας το απλώνουν ομοιόμορφα στο εσωτερικό του ελαστικού.

Το πιο εκπληκτικό όμως με τα συγκεκριμένα ελαστικά είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιουδήποτε τύπου όχημα, είτε αυτό είναι μια μοτοσικλέτα, ένα τζιπ, ένα αυτοκίνητο, ή ακόμη και ένα φορτηγό. Αυτό το υλικό μπορεί να τοποθετηθεί μέσα σε νέα ή παλιά ελαστικά και να είναι εξίσου αποτελεσματικό, μιας και αυτό είναι που κάνει την διαφορά.

RhinoTire elastika anthektika

Οι κατασκευαστές τους μας εγγυούνται μεγαλύτερη οικονομία καυσίμων, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των ελαστικών και πάνω απ’ όλα ασφαλέστερη οδήγηση. Η απόδειξη της λειτουργικότητας της τεχνολογίας RhinoTire βρίσκεται και στο βίντεο που ανέβασαν, για να μας πείσουν πως είναι ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει μέχρι και σήμερα!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!