20+1 Ιδέες για κέλτικα τατουάζ σε όλο το σώμα!

Θέλεις να κάνεις ένα tattoo και προτιμάς το παραδοσιακό μαύρο χρώμα; Σου έχω μερικές ιδέες για κέλτικα τατουάζ, που σίγουρα δεν θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις!

Αυτό το είδος των τατουάζ έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα και είναι πλέον περιζήτητα και αυτό κυρίως για τα μοναδικά στοιχεία σχεδιασμού που έχουν τα κέλτικα τατουάζ, αλλά και για το βαθύτερο νόημα τους.

Γενικά τα κελτικά σχέδια τείνουν να είναι πολύ περίπλοκα και τα χαρακτηρίζουν οι καμπύλες, οι κόμποι αλλά και οι δακτύλιοι που χρησιμοποιούνται σαν στοιχεία σχεδίασης.

Σε σχέση με τα tattoo μανίκι με χρώμα και σχέδια ή τα tattoo letters, είναι πολύ πιο παραδοσιακά και ταιριάσουν σε όλους τους άνδρες.

 

 

Δες επίσης περισσότερες ιδέες σε Tattoo για όλο το σώμα εδώ!

 

 

Εντυπωσιακά σχέδια για Celtic tattoos

keltika tatouaz

Το σχέδιο που θα επιλέξεις μπορεί να αφορά τον Τίμιο Σταυρό, το τυχερό τριφύλλι ή ακόμη και διάφορα ζώα, όπως ο δράκος και το πουλί, το σημαντικό είναι ότι όλα φαίνονται εντυπωσιακά και δίνουν ένα πιο εναλλακτικό στυλ.

Το κάθε σχέδιο όμως μπορεί να έχει την δική του σημασία. Αν θέλεις να ξέρεις τι συμβολίζουν όλα αυτά τα κέλτικα tattoo, έλα μαζί μου να τα δούμε ένα ένα.

 

Κέλτικο τριφύλλι tattoo

keltiko adriko tattookeltika tatouaztattoo xeriadriko tattoo

Το κέλτικο τριφύλλι είναι το σύμβολο της «Αγίας Τριάδας» για την ιρλανδική καθολική εκκλησία, δηλαδή πατήρ, ιός και άγιο πνεύμα.

Βέβαια σίγουρα επειδή πολλοί δεν το γνωρίζουν, το έχουν χρησιμοποιήσει και σαν τετράφυλλο τριφύλλι ή ακόμη και ως το σύμβολο του Παναθηναϊκού. Αλλά φυσικά είναι λάθος.

 

Κέλτικοι κόμποι tattoo

celtic tattootattoo omostattoo xeriknot tattoo

Η συμβολική σημασία των κέλτικων κόμπων δεν είναι πολύ σαφής, αν και μερικοί άνθρωποι θεωρούν ότι δηλώνουν μαγικές δυνάμεις. Για μένα, τα κέλτικα τατουάζ κόμπων συμβολίζουν την αιωνιότητα, επειδή οι ​​γραμμές τους σχηματίζουν έναν ατελείωτο βρόχο, χωρίς αρχή ή τέλος.

 

Σταυρός tattoo

keltikos stauros tatoostauros tattookeltikos stauros tattoostauros tattoo

Ο θρύλος λέει ότι ο κελτικός σταυρός «σχεδιάστηκε» από τον Αγίου Πατρίκιο (εξού και λατρεύεται στην Ιρλανδία), ο οποίος προσπαθούσε να μετατρέψει τον παγανιστικό ιρλανδικό λαό. Ο κελτικός σταυρός είναι ένας συνδυασμός του χριστιανικού σταυρού, αλλά και του ήλιου, ο οποίος λατρευόταν από τους Δρυίδες.

 

Δέντρο της ζωής tattoo

 adriko tattooceltic tattootattoo studiodentro zois tattoo

Εδώ πιστεύω δεν χρειάζεται ιδιαίτερη επεξήγηση. Το δέντρο της ζωής είναι ίσως ένα από τα μεγαλύτερα σχέδια που μπορείς να βρεις,

Εκτός από τον κήπο της Εδέμ που συμβολίζει, είναι και η γραμμή σύνδεσης μεταξύ του υποκόσμου, της γης και του ουρανού.

tattoo artisttattoo drakostattoo omostattoo podi

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!