Οι 10 ακριβότερες τηλεοράσεις στον κόσμο!

Πόσο κάνει η τηλεόραση σας; Οι περισσότεροι από εμάς πηγαίνουμε στα καταστήματα ή κάνουμε μια αναζήτηση στο ίντερνετ αναζητώντας τις καλύτερες προσφορές.

Μιας και όλοι μας έχουμε διαφορετικές ανάγκες όταν ψάχνουμε να αγοράσουμε τηλεόραση, οι τιμές τους ποικίλλουν αλλά όλες περίπου ανήκουν στο ίδιο κόστος. Τα παραπάνω κριτήρια, όμως, δεν ισχύουν για τους εκατομμυριούχους καθώς γνωρίζουν πως μπορούν να έχουν ότι επιθυμούν.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον να βλέπεις τους ανθρώπους να συγκρίνουν τιμές και χαρακτηριστικά για να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή. Πώς θα σου φαινόταν αν σου έλεγα ότι τα περισσότερα από τα καινούρια χαρακτηριστικά των τηλεοράσεων δεν βελτιώνουν την ποιότητα ζωής του θεατή και ότι απλά οι κατασκευαστές βρίσκουν λύσεις σε προβλήματα που μέχρι τότε δε γνωρίζαμε πως είχαμε;

Αυτό που καθορίζει τις τιμές των τηλεοράσεων είναι συνήθως το μέγεθος και τα χαρακτηριστικά της οθόνης, η ανάλυση της, τα διαθέσιμα κανάλια της. Ακόμη κι αν η τηλεόρασή σου έχει όλες τις παραπάνω ιδιότητες, θα είχε την ίδια αξία με τις επόμενες; Εσύ θα αγόραζες ποτέ κάποια από αυτές τις τηλεοράσεις;

 

10 Καλύτερες και πιο ακριβές τηλεοράσεις στον κόσμο!

 

10. Samsung UN105S9 Curved 105-Inch 4K Ultra HD 120Hz 3D Smart LED TV: $120,000 

Samsung UN105S9 Curved 105-Inch 4K Ultra HD 120Hz 3D Smart LED TV

Αν θα ήθελες να έχεις στο σπίτι σου οθόνη παρόμοια με αυτή στο σινεμά, τότε θα έπρεπε να αγοράσεις αυτή την τηλεόραση. Αν και το μέγεθος της οθόνης δεν είναι το ίδιο με αυτό στο σινεμά, η εμπειρία που θα ζήσεις είναι ακριβώς η ίδια. Αυτή η HDTV με τα 8 εκατομμύρια pixel θα σου δώσει την αίσθηση ότι παρακολουθείς την αγαπημένη σου ταινία ή την ομάδα σου από ένα παράθυρο. Αυτή η τηλεόραση των 105 ιντσών κοστίζει μόνο $120,000.

9. Keymat’s Yalos Diamond TV: $130,000

Keymat’s Yalos Diamond TV

Η τηλεόραση αυτή, όπως δηλώνει και το όνομα της, είναι διακοσμημένη με αληθινά διαμάντια. Με αρχική τιμή τα $130,000, η τηλεόραση σου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία τηλεθέασης αλλά μπορεί να σε κάνει ακόμη πιο πλούσιο σε περίπτωση που χαλάσει χάρη στα 160 διαμάντια που διαθέτει. Μπορείτε να την τοποθετήσετε σε όποιο δωμάτιο θέλετε καθώς είναι μόνο 40 ιντσών.

8. Beovision 4-103 TV by Bang & Olufsen: $135,000

Beovision 4-103

Αυτή η τηλεόραση των 103 ιντσών πραγματικά ζωντανεύει όταν την ανοίγετε καθώς εξυψώνεται μέχρι το σημείο που είναι ιδανικό για να βλέπετε καλύτερα και κάτω από αυτή βγαίνουν ηχεία 10 ιντσών, τα οποία ανεβαίνουν στο επίπεδο της οθόνης . Τα χαρακτηριστικά αυτής της εκπληκτικής τηλεόρασης είναι απλά κάτι εξωπραγματικό!

7. Samsung UA110S9 110-inch TV: $152,000

Samsung UA110S9

Είναι από τις καλύτερες τηλεοράσεις που έχει κατασκευάσει η Samsung. Η οθόνη των 110 ιντσών προσφέρει μοναδική ανάλυση, φυσικά χρώματα και το πιο προηγμένο σύστημα ελέγχου που υπάρχει στην αγορά. Ο σχεδιασμός της είναι διαχρονικός, τα ηχεία της, παρόλο που είναι κρυμμένα, προσφέρουν ήχος υψηλής ποιότητας ενώ παράλληλα διαθέτει UHD ποιότητα εικόνας. Αυτό σημαίνει πως η ανάλυση της είναι 4 φορές καλύτερη από την ανάλυση μιας τηλεόρασης Full HD. Τέλος, έχεις τη δυνατότητα να την ελέγχεις απλά μιλώντας της, χρησιμοποιώντας χειρονομίες ή με τη χρήση ενός Έξυπνου τηλεχειριστηρίου.

6. Sharp LB-1085 LCD TV: $160,000

Sharp LB-1085 LCD

Χρησιμοποιείται κυρίως για διαφημιστικούς σκοπούς λόγω των χαρακτηριστικών της και της αντοχής της. Ακόμη και τα πιο βαρετά προγράμματα γίνονται ενδιαφέροντα καθώς η εμπειρία τηλεθέασης που σου προσφέρει είναι ανεξάρτητη από το περιεχόμενο των προγραμμάτων. Έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται στη φωτεινότητα του περιβάλλοντα χώρου επειδή διαθέτει αισθητήρα φωτεινότητας. Τέλος, τα 758 εκατομμύρια χρώματα που έχει θα σε κάνουν σίγουρα τον καλύτερο φίλο μέσα στην παρέα.

5. Panasonic 152-Inch Plasma TV: $500,000

Panasonic 152-Inch Plasma

Αυτό που ξεχωρίζει στην τηλεόραση της Panasonic είναι το βάρος και το μέγεθος της. Αλήθεια, που θα μπορούσατε να βάλετε μια συσκευή 576 κιλών με 152 ίντσες; Αν καταφέρετε ποτέ να αποκτήσετε αυτή την συσκευή, δε θα έχετε ποτέ ξανά την ίδια ιδέα για την τηλεόραση. Έχει ανάλυση 4Κ, δηλαδή είναι μια Ultra High Definition τηλεόραση που σας δίνει 4 φορές την ανάλυση μιας κανονικής HD.

4. C Seed 201: $680,000

C Seed 201

Η συσκευή αυτή κοστίζει σχεδόν όσο ένα σπίτι. Το νούμερο 201 στο όνομα της αντιπροσωπεύει τις ίντσες της οθόνης, γεγονός που την κάνει μία από τις μεγαλύτερες τηλεοράσεις στον κόσμο. Έχει σχεδιαστεί για υπαίθριους χώρους με φωτεινότητα 10 φορές μεγαλύτερη από την κανονική για να μπορείς να βλέπεις ακόμη και όταν έχει ήλιο. Επεξεργάζεται τα δεδομένα της εικόνας 100.000 φορές το δευτερόλεπτο κι έτσι τα 281 τρισεκατομμύρια χρώματα της σου δίνουν απίστευτη αίσθηση των λεπτομερειών. Τα 12 ηχεία που διαθέτει και τα 3 subwoofer είναι υπεύθυνα για τον καθαρό της ήχο.

3. Stuart Hughes Prestige HD Supreme Edition: $1.5 εκατομμύριο

Stuart Hughes Prestige HD Supreme Edition

Το υψηλό της κόστος δεν οφείλεται στα αναρίθμητα χαρακτηριστικά της αλλά στο τι υπάρχει επάνω της. Η τηλεόραση είναι διακοσμημένη με 19 κιλά χρυσού και 48 διαμάντια. Επίσης, η κορνίζα της έχει σημεία με τοπάζιο και άλλες πολύτιμες πέτρες. Κάτω από όλες αυτές τις πέτρες υπάρχει μια οθόνη 55 ιντσών που σου χαρίζει μια μοναδική εμπειρία ανεξάρτητα με το τι βλέπεις.

2. The Titan Zeus: $1.6 εκατομμύρια

Titan Zeus

Αυτή η τηλεόραση των 370 ιντσών είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο. Έχει ανάλυση 4K, δηλαδή έχει 4 φορές περισσότερα pixel από μια κανονική HD συσκευή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε εσωτερικό αλλά και σε υπαίθριο χώρο εξαιτίας της εκπληκτικής της οθόνης, της μοναδικής της φωτεινότητας και ήχου, και εξαιτίας των εκατομμυρίων χρωμάτων της.

1. Stuart Hughes Prestige HD Supreme Rose Edition: $2.25 εκατομμύρια

Stuart Hughes Prestige HD Supreme Rose Edition

Η εταιρεία Stuart Hughes έχει κάνει απίστευτες προσπάθειες να μείνει στην κορυφή της λίστας και το έχει πετύχει προσθέτοντας πολύτιμες πέτρες στις τηλεοράσεις της. Η συσκευή αυτή έχει την κλασική οθόνη των 55 ιντσών αλλά η κορνίζα της είναι φτιαγμένη από 28 κιλά ροζ χρυσού 18 καρατίων και έχει 72 διαμάντια 1 καρατιού τα οποία είναι κυκλικά. Οι υπόλοιποι χώροι διακοσμούνται με Αμέθυστο και Ηλιόλιθο. Επιπλέον, η εσωτερική κορνίζα της είναι φτιαγμένη από δέρμα κροκόδειλου. Η τιμή αυτής της τηλεόρασης είναι υπερβολικά υψηλή για τέτοιες συσκευές.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!