Γυναίκα οδηγός τράκαρε 17 αυτοκίνητα ενώ πάρκαρε!

Ακούμε συχνά να λένε πως οι γυναίκες είναι επικίνδυνες όταν πιάνουν στα χέρια τους το τιμόνι. Και προφανώς υπάρχουν ποικίλες αντιδράσεις για το συγκεκριμένο θέμα και από τα δύο φύλα. Οι καλύτερες αντιδράσεις δε είναι όταν βλέπουν μια γυναίκα να προσπαθεί να παρκάρει. Εκεί πραγματικά γίνεται πανικός.

Βέβαια, δεν έχουν και άδικο, μιας και μπορεί να τους πάρει ώρες για να τα καταφέρουν. Αυτό το απέδειξε και μία Ρωσίδα σε ένα parking όσο προσπαθούσε να βάλει στην θέση το αυτοκίνητο της. Το αποτέλεσμα ήταν για γέλια και για κλάματα μαζί!

 

Ρωσίδα έκανε ανυπολόγιστες ζημιές προσπαθώντας να παρκάρει

Η νεαρή γυναίκα κατάφερε να τρακάρει 17 αυτοκίνητα στην σειρά, με αποτέλεσμα οι ζημιές που προκάλεσε να είναι ανυπολόγιστες. Στο σημείο βρέθηκε ένας μαθητής της ο οποίος και βιντεοσκόπησε το όλο σκηνικό.

rosida parking

Όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο διαπίστωσε πως είχε πιει έξι φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο, ενώ εκείνη υποστήριξε ότι είχε πιει επειδή γιόρταζε την εθνική γιορτή που έχουν στην Ρωσία για τους βετεράνους.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη στις 23 Φεβρουαρίου. Την γυναίκα οδηγό αποπειράθηκαν να σταματήσουν άλλοι οδηγοί των οποίων είχε ήδη χτυπήσει τα αυτοκίνητα, μάταια όμως μιας και την λύση την έδωσε η αστυνομία συλλαμβάνοντας την. Αλλιώς ακόμη εκεί θα ήταν και θα έπαιρνε σβάρνα όλα τα αυτοκίνητα του parking!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!