Εσύ ποιο θα επιλέξεις; iPhone 6 vs Goophone i6

Το Goophone i6 σε τιμή σοκ “προσπαθεί” να χτυπήσει το ακυκλοφόρητο iPhone 6. Υπάρχει εταιρεία που να μπορεί να αντικαταστήσει την Apple; Εσύ τι πιστεύεις;

Η Κινέζικη εταιρεία Goophone, γνωστή για τις μυστηριώδης απομιμήσεις της σε smartphones, προσπαθεί αυτή τη φορά να “χτυπήσει” το ακυκλοφόρητο ακόμη iPhone 6. Κυκλοφόρησε στην αγορά την 1η Αυγούστου στην απίστευτη τιμή των 159,99 δολαρίων για το μοντέλο των 16GB. Σοκ έτσι;

Όμως το βασικό είναι ότι υπάρχουν αρκετά σημαντικές διαφορές. Το i6 χρησιμοποιεί ένα διαφορετικό επεξεργαστή και με λειτουργικό Android αντί για iOS. Επίσης, έχει μόνο έναν επεξεργαστή 1.4GHz σε σχέση με τον 2GHz του προγενέστερου του, Goophone’s i5S.

Είναι δυνατόν όμως μια Κινέζικη εταιρεία να μπορέσει να συναγωνιστεί την no1 σε ποιότητα και τεχνολογία Apple; Και ακόμη περισσότερο να συγκρίνεις το Android με το iOS;

Ο σχεδιασμός του i6 είναι βέβαια πολύ κοντά με αυτόν που φημολογείται  ότι θα έχει το νέο iPhone 6. Και τα δύο έχουν τους αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων στο μπροστινό μέρος, μια κάμερα αυτόματης εστίασης στο πίσω μέρος του κινητού, καθώς επίσης και άλλα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού των iPhones.

Το λογότυπο που χρησιμοποιεί βέβαια, είναι μια μέλισσα στο πίσω μέρος του αντί για το λατρεμένο μας μήλο (Μέλισσα vs Μήλο;;).

Στο παρελθόν, η Goophone έχει μιμήθηκε το Samsung Galaxy S5 και άλλα μεγάλα smartphones. Ενώ υπάρχουν προφανή θέματα πνευματικών δικαιωμάτων, τα οποία όπως φαίνεται δεν πτοούν την εταιρεία.

Το μόνο που μας μένει είναι να περιμένουμε να δούμε το 5,5 ιντσών iPhone 6 κάπου στους επόμενους μήνες ή το 4,7 μέσα στον Σεπτέμβριο. Αλλά όπως και να έχει, θα είναι APPLE και οι πωλήσεις θα χτυπήσουν κόκκινο για ακόμη μια φορά!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!