Γυναίκα έβαλε πατάτα στον κόλπo της και φύτρωσε!

Εντάξει έχουμε ακούσει τα απίστευτα κατά καιρούς, αλλά αυτό ξεπερνάει κάθε φαντασία! Μπορείς να σκεφτείς πολλά για την αντισύλληψη, αλλά πατάτα στον κόλπo; 

Ο λόγος για μια 22χρονη γυναίκα στην Κολομβία η οποία έφτασε στο νοσοκομείο, έχοντας πολύ δυνατούς πόνους στο στομάχι της.

Και αφού οι γιατροί της έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, τελικά ανακαλύφθηκε το απίστευτο! Βρέθηκε ότι είχε βάλει μια πατάτα στον κόλπo της, η οποία άρχισε να βγάζει ρίζες μέσα της και γι’ αυτό τον λόγο ένιωθε και αυτή την ενόχληση.

Στην πραγματικότητα, δεν ήταν η πρώτη φορά που μια γυναίκα κολλούσε μια πατάτα εκεί μέσα για τους δικούς της περίεργους λόγους, όπως δήλωσε και ο Matthew Rossomando γιατρός του Νοσοκομείου του Νιου Τζέρσεϊ.

Πριν από μερικά χρόνια στο συγκεκριμένο νοσοκομείο μία μέσης ηλικίας γυναίκα αυτή τη φορά, του παραπονέθηκε ότι ένα δέντρο μεγάλωνε μέσα της. Προφανώς ο γιατρός έπαθε σόκ!

Και όταν της ζητήθηκε να εξηγήσει τι εννοούσε, εκείνη σήκωσε το φόρεμα της και εμφανίστηκαν ρίζες από την συγκεκριμένη περιοχή.

Έπειτα, ο γιατρός ξεκίνησε την επέμβαση και έβγαλε από μέσα της μια λευκή πατάτα, κομμένα στη μέση. Τότε ήταν και η στιγμή που θυμήθηκε η γυναίκα ότι είχε βάλει μισή πατάτα στον κόλπo της, ώστε να την βοηθήσει με μια μόλυνση που είχε.

Κατά ειρωνικό τρόπο, μετά την συγκεκριμένη επέμβαση και όταν επανεξετάστηκε η γυναίκα, δεν είχε καμία  απολύτως μόλυνση. Περίεργο και όμως αληθινό.

Έτσι όπως καταλαβαίνεις τα τρόφιμα και οι πατάτες δεν είναι και ότι πιο χρήσιμο και φυσιολογικό θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις, ώστε να αποφύγεις μία μόλυνση, σεξοuαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα ή ακόμη και για λόγους αντισύλληψης.

Δες και άλλα περίεργα θέματα εδώ!

Μα καλά τόσοι τρόποι υπάρχουν, γιατί είναι ανάγκη να φυτρώσουν ρίζες μέσα σου, από κάτι τόσο ανόητο; Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!!

Γι’ αυτό σκέψου το καλά πριν αποφασίσεις να το παίξεις γιατρός και να κάνεις τις δικές σου πατέντες.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!