Γυναίκα έβαλε επίτηδες φωτιά σε βενζινάδικο γιατί… (Βίντεο)

Πολλές φορές μας έχουν προειδοποιήσει ότι απαγορεύεται το κάπνισμα στα βενζινάδικα, αλλά εμείς δεν σκεφτόμαστε πολλές φορές το πόσο επικίνδυνο είναι εκείνη την στιγμή και απλά κάνουμε του κεφαλιού μας.

Βέβαια, το λάθος ξεκινάει και από τους υπαλλήλους, μιας και πολλές φορές έχουμε δει το προσωπικό να καπνίζει κανονικά χωρίς να βλέπει τον κίνδυνο.

Αυτή η γυναίκα όμως το παράκανε από τα νεύρα της, μιας και της απαγόρεψαν να ανάψει το τσιγάρο της και έκανε την πιο χαζή κίνηση που θα μπορούσε να κάνει άνθρωπος σε αυτό το μέρος.

Δες το σκηνικό όπως το κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας!

[adrotate banner=”12″]

Δες Επίσης: Σερίφης ο βενζίνας: Ο κλασικός Ελληνάρας σ ένα βίντεο!

Όπως βλέπεις δεν μπόρεσε να ελέγξει τα νεύρα της, λες και δεν θα μπορούσε να καπνίσει μερικά λεπτά αργότερα και κατευθύνθηκε προς τον πωλητή της βενζίνης και χρησιμοποιώντας τον αναπτήρα της έβαλε φωτιά σε όλο το βενζινάδικο, μιας και η φλόγα ήταν ακριβώς δίπλα στην αντλία που γέμιζε εκείνη την στιγμή το αυτοκίνητο της.

Φυσικά και την πλήρωσε και η ίδια μιας και το αμάξι της τυλίχτηκε πολύ γρήγορα στις φλόγες, αλλά ευτυχώς οι υπεύθυνοι που είδαν το σκηνικό από την κάμερα ασφαλείας έτρεξαν και έσβησαν την φωτιά πριν αρχίσουν να μετράνε θύματα!

Αυτό είναι που λέμε πως το τσιγάρο σκοτώνει! Εσύ τι θα έκανες αν ήσουν στην θέση του πωλητή, αφού θα είχε σβήσει η φωτιά;

>> Δες όλα τα άρθρα από τα Περίεργα Βίντεο!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!