Γιγαντιαία πατάτα βάρους 6 τόνων εθεάθη σε ποταμό της Ν.Υόρκης!

Πολλά περίεργα πράγματα μπορείς να συναντήσεις καθημερινά στην Αμερική και πλέον μέσα σε αυτά είναι και μια γιγαντιαία πατάτα 22 μέτρων, που ζυγίζει 6 τόνους.

Η πατάτα από το Αϊντάχο, χθες την Τετάρτη, έκανε τουρ σε όλο το Μανχάταν και διέσχισε τον ποταμό Χάντσον της Νέας Υόρκης, επάνω σε ένα Ρυμουλκό. Αυτή ήταν μια προωθητική ενέργεια που έκανε η Επιτροπή της πατάτας Αϊντάχο, η οποία προφανώς, τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω της, αφήνοντας τον κόσμο που την είδε με τα μάτια του έκπληκτο!

 

Γιγαντιαία πατάτα 22 μέτρων διέσχισε την Αμερική!

patata indaho aggouria.net

Η μεγάλη αυτή πατάτα όμως, εννοείται πως δεν ήταν αληθινή, αλλά κατασκευασμένη από έναν συνδυασμό από fiberglass, μπετόν. Εννοείται πως λόγω του μεγέθους και του βάρους της έπρεπε να φορτωθεί σε φορτηγό. Για να καταλάβουμε το μέγεθος, εξήγησαν πως το τεράστιο αυτό λαχανικό είναι ίσο με 32.346 πατάτες μεσαίου μεγέθους, ενώ είναι 1.102 φορές βαρύτερο από την πιο μεγάλη πατάτα που καλλιεργήθηκε ποτέ.

Το συγκεκριμένο προωθητικό προϊόν περιόδευε την Αμερική από το 2012 και σύμφωνα με την Επιτροπή, αυτός είναι ο πέμπτος κύκλος που κάνει.

terastia patata nea iorki

Το φορτηγό αυτό ξεκίνησε από το Κονέκτικατ και πέρασε μέσα από το Νιου Τζέρσεϊ και στη συνέχεια στο Red Hook του Μπρούκλιν, από όπου ανέβηκε στο ποταμόπλοιο.

Αυτή η κίνηση, δηλαδή να φτάσει μέχρι την Νέα Υόρκη, έγινε λόγω του ότι οι Νεοϋορκέζοι καταναλώνουν τις περισσότερες πατάτες από οποιοδήποτε άλλο μέρος, οπότε θα ήταν μια εξαιρετική κίνηση για να διαφημίσουν το προϊόν του Αϊντάχο.

Θα ήθελαν πολύ να έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν μια αληθινή πατάτα, αλλά όπως δήλωσε η επιτροπή, για να φτάσει στο σημείο να μεγαλώσει έτσι θα έπρεπε να περάσουν 10.000 χρόνια.

Όπως ήταν λογικό, η είδηση αυτή έκανε τον γύρω του κόσμου, μέσω των φωτογραφιών που αναρτήθηκαν στα social media, από τον κόσμο που έγινε θεατής αυτού του τεράστιου λαχανικού!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!