2 Φάρσες με φίδια που δεν θα ήθελες να σου κάνουν!

Άλλοι φοβούνται τα σκοτάδια και άλλοι τα ποντίκια και τις αράχνες. Είμαστε και εμείς όμως, που ανατριχιάζουμε και μόνο στην ιδέα ότι θα συναντήσουμε στον δρόμο μας κάποιο φίδι και να μην σχολιάσω το να μας ακουμπήσουν κιόλας.

Οπότε όπως καταλαβαίνεις, ότι χειρότερο θα μπορούσε να μας κάνει κάποιος είναι διάφορες φάρσες με φίδια. Δεν θέλω να δίνω ιδέες, γιατί δεν με συμφέρει, αλλά μόλις είδα αυτά τα δύο βίντεο που ακολουθούν, κατευθείαν με έπιασε η καρδιά μου. Οπότε φρόντισε αν έχεις και εσύ κάποιον φίλο που να τα φοβάται τόσο, να μην σκεφτείς να του κάνεις τέτοια πλάκα!

 

Δες επίσης: Φάρσα: Κοπέλα με εσώρουχα ανοίγει στον πιτσαδόρο όταν…

Δεν το παρατράβηξαν μόνο επειδή τα φίδια ήταν αληθινά, αλλά και επειδή ήταν τεράστια. Και μόνο από το σοκ δεν ξέρεις πως μπορεί να αντιδράσει ο άλλος.

Αν ήταν όμως τα φίδια ψεύτικα, θα ήταν καλύτερα; Και πάλι όχι, γιατί αν τα φοβάσαι όπως και να χει εκείνη τη στιγμή δεν καταλαβαίνεις αν είναι πραγματικά ή όχι. Ιδού και η απόδειξη, μιας και στο βίντεο που θα δούμε στην συνέχεια έχει χρησιμοποιηθεί ένα ψεύτικο φίδι. Ποια ήταν η αντίδραση; Δες και μόνος σου!

Δείτε Επίσης: Τα 17 πιο επικίνδυνα φίδια στον κόσμο!

[adrotate banner=”12″]
Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!