Φάρσα: Κοπέλα με εσώρουχα ανοίγει στον πιτσαδόρο όταν…

Να είσαι στην θέση του πιτσαδόρου και ενώ δουλεύεις ο άλλος να έχει όρεξη να σου κάνει φάρσα και όχι και καμία light. Απλά μην σου τύχει.. Δες στο βίντεο που ακολουθεί την αντίδραση του!

Πολλοί από εμάς έχουν σκεφτεί να κάνουν μια πλακίτσα στον ντελιβερά και ειδικά σαν φοιτητές ίσως να το έχουμε κάνει κιολας, αλλά μέχρι ποιο σημείο θα έφτανες για να γελάσεις;

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο καημένος αλλιώς περίμενε να εξελιχθεί αυτή η παράδοση και άλλα συνάντησε στην πορεία. Δες το video και θα καταλάβεις.

Όλα ξεκινάνε όταν το pizza boy χτυπάει την πόρτα της πελάτισσας του, η οποία του ανοίγει με τα εσώρουχα της και του ζητάει να περάσει μέσα να περιμένει για να τον πληρώσει.

Αφού περνάει το πρώτο σοκ ο καημένος με την εμφάνιση της εκείνη έχει αρχίσει να σκύβει μπροστά του και όπως φαντάζεσαι, σαν άντρας και αυτός ο κακομοίρης του πετάχτηκαν τα μάτια έξω.

Ώσπου, ξαφνικά σβήνουν τα φώτα και εκείνη εξαφανίζεται από μπροστά του και η συνέχεια είναι απλά απερίγραπτη.

Την στιγμή που πάει να γυρίσει να κοιτάξει πίσω του ο ανυποψίαστος πιτσαδόρος αντικρίζει έναν τύπο με την μάσκα του scream αν θυμάσαι, ο οποίος κρατάει και μαχαίρι.

Προφανώς τα πέταξε όλα κάτω και προσπάθησε να ξεφύγει. Βέβαια την ίδια φάρσα όπως είδαμε την έκαναν σε δύο διαφορετικά άτομα. Όπου ο “δολοφόνος” στον δεύτερο εμφανίστηκε από μπροστά μόλις ξανά άναψαν τα φώτα και εκείνος πρόλαβε και έφυγε από το σπίτι.

Πραγματικά αυτό ήταν ένα αστείο που μόνο κάποιος που έχει πολύ γερό στομάχι μπορεί να αντέξει! Φαντάσου να ήσουν εσύ στην θέση τους τι θα έκανες; Θα προσπαθούσες απλά να εξαφανιστείς και να μην ξανά γυρίσεις πίσω ή θα είχες την περιέργεια να δεις τι απέγινε η κοπέλα;

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι αν προσωπικά καταλάβαινα ότι ήταν πλάκα, θα μου το πλήρωναν πολύ ακριβά τέτοιο εγκεφαλικό!

>> Δες όλα τα άρθρα για τα Αστεία Βίντεο!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!