10 Έξυπνες κατασκευές από τροχούς ποδηλάτου!

Σε εντυπωσιάζουν οι έξυπνες κατασκευές από καθημερινά αντικείμενα, που φτιάχνουν οι φίλοι σου; Έχεις παλιούς τροχούς ποδηλάτου; Τότε δες εδώ 10 εκπληκτικές diy ιδέες!

Ποτέ δεν καταλάβαινα όλους αυτούς που μάζευαν τα άχρηστα αντικείμενα, επειδή Ίσως να τους χρησίμευαν κάποια μέρα. Η κλασική μου απορία ήταν “Μα καλά δεν τους πιάνουν χώρο;”.

Κοίτα όμως πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα τώρα. Σε όποιο φιλικό σπίτι και αν πάω όλο και κάποια diy κατασκευή θα δω, η οποία θα είναι από κάποιο αντικείμενο που εγώ σίγουρα θα πετούσα.

Πριν μερικές μέρες λοιπόν, ήμουν σε μία φίλη μου (την οποία πάντα χαριτολογώντας την έλεγα ρακοσυλλέκτρια) και πως κοιτάω τον τοίχο της, μου τράβηξε την προσοχή ένα πολύ εντυπωσιακό ρολόι.

Το σοκ ήρθε όταν την ρώτησα από που το είχε αγοράσει. Το είχε φτιάξει μόνη της από έναν παλιό τροχό ποδηλάτου. Καταπληκτική ιδέα;

Έτσι σκέφτηκα τι άλλο θα μπορούσα να φτιάξω και εγώ από τροχούς ποδηλάτου. Ειδικά τώρα που χρησιμοποιούμε όλοι πολύ συχνά τα ποδήλατα μας, θα ήταν μια υπέροχη ιδέα και για τη διακόσμηση σπιτιού.

Και εννοείται δεν κάθισα με σταυρωμένα τα χέρια, βρήκα 10 εντυπωσιακές ιδέες που σίγουρα θα τις λατρέψεις και εσύ! Πάμε να τις δούμε;

 

 

Αν ψάχνεις περισσότερες ιδέες για χειροποίητες κατασκευές δες εδώ!

 

 

Τι να φτιάξεις από τροχούς ποδηλάτου

Το συγκεκριμένο υλικό που θα δούμε στην πορεία δεν είναι και από τα πιο εύκολα για να βρεις ιδέες, αυτές που υπάρχουν όμως θα δεις ότι είναι αρκετά πρωτότυπες και έξυπνες.

Σίγουρα οι ξύλινες κατασκευές έχουν μεγαλύτερη ποικιλία, αλλά δεν μας μάθανε ότι τα δύσκολα είναι και τα καλύτερα;

Οι ιδέες που ακολουθούν είναι ιδανικές για τη διακόσμηση κήπου, αλλά και εσωτερικών χώρων, καθώς υπάρχουν αρκετά διακοσμητικά και κάποιες ιδέες για έπιπλα με εξαιρετικό στυλ.

Οπότε αν κάνεις ανανέωση ή ανακαίνιση σπιτιού, σίγουρα θα σου φανούν πολύ χρήσιμες οι προτάσεις μου. Φτάνουν όμως τώρα τα λόγια.

diakosmitiko tixouepipla kipoudiy fotistikodiy trapezakiroda podilatouroloi tixoudiakosmisi kouzinas

 

 

Δες επίσης: 14 DIY ιδέες για έξυπνες κατασκευές από παλιές πόρτες!

 

 

diakosmisidiakosmisi kipoutroxi podilatou

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!