Εταιρεία ανάγκαζε τους υπαλλήλους να φορούν πάνες!

Πολλές είναι οι δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσεις σε μια δουλειά, το χειρότερο πάντα όμως είναι το περίεργο αφεντικό. Φαντάζεσαι να δούλευες σε μια εταιρεία η οποία απαιτεί από τους υπαλλήλους της να φορούν πάνες; Κι όμως δεν είναι κάτι απίθανο, μιας και έχει συμβεί, απλά όχι στην Ελλάδα (ακόμη).

 

Στην Αμερική λοιπόν, όπου το κοτόπουλο είναι το πιο δημοφιλές κρέας, καθώς έχει ξεπεράσει το βόειο κρέας (μοσχάρι) εκτρέφουν κάθε χρόνο περίπου 8 δισεκατομμύρια κοτόπουλα και στη βιομηχανία των πουλερικών οι συνθήκες εργασίας είναι απλά άθλιες.

Μπορεί να γνωρίζαμε ότι τα κοτόπουλα μπορούν να επιβιώσουν σε άθλιες συνθήκες και μέσα στην βρωμιά, αλλά κατά πόσο ήξερες ότι σε παρόμοιες συνθήκες δουλεύουν και οι εργάτες;

 

Υπάλληλοι φορούσαν πάνες για να μην χρειάζεται να κάνουν διάλειμμα

paragogi kotopoula

Οι συγκλονιστικές εκθέσεις που διέρρευσαν, αποδείκνυαν πως οι εργαζόμενοι στη βιομηχανία πουλερικών είναι αναγκασμένοι να φορούν πάνες, επειδή δεν υπάρχει καν διάλειμμα για να πάνε στην τουαλέτα. Οπότε ο κάθε υπάλληλος για να καταφέρει να κρατήσει την θέση του, κάνει την ανάγκη του εν ώρα εργασίας, στο pambers που φοράει.

upalliloi viomixania poulerikon

Οι περισσότερες τέτοιου είδους δηλώσεις ήταν για μια εταιρεία στο Αρκάνσας, η οποία βρίσκεται σε διαμάχη με τους εργάτες της, επειδή θέλει μεγαλύτερη παραγωγή από αυτή που ήδη υπάρχει. Επιπλέον, δόθηκαν στην δημοσιότητα δύο από τα ονόματα των εταιρειών αυτών, οι οποίες είναι η Tyson και η Purdue της Αμερικής.

upallili toualeta pana

Πέρα όμως από τα διαλείμματα που τους έχουν κόψει, τους έχουν αναγκάσει να περιορίσουν και την κατανάλωση υγρών, σε επικίνδυνο βαθμό. Ο λόγος είναι για να μην βρίσκουν δικαιολογίες να σταματούν έστω και για 5 δευτερόλεπτα για να ανοίξουν και να κλείσουν το μπουκάλι τους, αλλά και για να μην θέλουν πιο συχνά να κάνουν την ανάγκη σου και να δυσκολεύονται να συνεχίσουν.

Όσο για τους επόπτες, είτε ακούν τα παράπονα είτε όχι είναι ένα και το αυτό. Μάλιστα σε εργοστάσιο της Αλαμπάμα που οι εργαζόμενοι τόλμησαν να του κάνουν παράπονα, αντί να τους βοηθήσει τους απείλησε λέγοντας τους πως μπορούν να πάνε στο μπάνιο και έπειτα κατευθείαν στο τμήμα του Ανθρώπινου Δυναμικού.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!