Εντυπωσιακά σχέδια και ιδέες για Ινδιάνικα Tattoo!

Θέλεις να κάνεις το πρώτο σου tattoo και δεν μπορείς να αποφασίσεις τι σχέδιο να κάνεις; Τα Ινδιάνικα Tattoo είναι σίγουρα μια καλή επιλογή, για να μπεις στον χώρο των τατουάζ!

Τα Ινδιάνικα tattoo συμβολίζουν την αναζήτηση για την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Και ποιος άνθρωπος δεν θέλει έστω να νιώθει ελεύθερος και ανεξάρτητος;

Οι περισσότεροι πλέον έχουν tattoo μανίκι ή letters, οπότε αν θέλεις πραγματικά να κάνεις την διαφορά επέλεξε κάτι που να έχει μεγαλύτερη σημασία, αλλά να είναι και εντυπωσιακό.

Υπάρχει αρκετά μεγάλη ποικιλία σχεδίων για να διαλέξεις ανάμεσα σε εικόνες αρχηγών των ινδιάνων, γεράκια, αετούς, αρκούδες και φτερά. Βέβαια υπάρχουν εξαιρετικά tattoo studio σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, όπου μπορούν οι Tattoo artists να σχεδιάσουν κάτι ειδικά για εσένα.

 

Δες επίσης περισσότερες ιδέες σε Tattoo για όλο το σώμα εδώ!

 

20 Εκπληκτικά Indian Tattoos

Και κάπου εδώ έχει φτάσει η στιγμή κατά την οποία πρέπει να επιλέξεις σημείο για tattoo. Το θετικό είναι ότι αν έχεις αποφασίσει το σχέδιο το οποίο θέλεις να “χτυπήσεις”, μπορείς να το προσαρμόσεις  αρκετά εύκολα σε όποιο σημείο του σώματος σου έχεις επιλέξει.

Να θυμάσαι ότι ισχύουν τα διάφορα περί πόνου που ακούς, μπορείς όμως να τον περιορίσεις με το να διαλέξεις κάποιο σημείο με απόσταση από το κόκκαλο. Και στην τελική ας νιώσεις λίγο πόνο, για να νιώσεις καλύτερα αυτό που έκανες!

Τέλος, αφού διάλεξες και το σχέδιο και είσαι σχεδόν έτοιμος να κλείσεις ημερομηνία για να ξεκινήσεις, θα πρέπει να σκεφτείς αν θέλεις το τατουάζ σου να έχει χρώμα ή όχι.

Σίγουρα έχουμε δει κάποια tattoo χωρίς χρώμα, τα οποία είναι πολύ πιο εντυπωσιακά απ’ ότι εκείνα με το χρώμα. Η επιλογή όμως είναι δική σου, απλά εμπιστεύσου το γούστο σου!

indian tattooindian tattooindian tattooindianika tattooindianika tattooindianika tattooapache tattooapache tattooftera tattooftera tattooapache tattootattoo alogotattoo idianawolf tattootattoo aetoswolf tattootattoo aetostattoo indianos lukostattoo indianos lukoswolf tattoo

[adrotate banner=”12″]

Εσύ ποιο θα επιλέξεις; Προσωπογραφία ή κάποιο από τα ζώα;

>>Δες όλα τα άρθρα από τα Tattoo!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!