Έλενα Παπαβασιλείου: Τα καλύτερα στιγμιότυπα (Φώτο+Video)

Η Έλενα Παπαβασιλείου είναι μια από τις πιο όμορφες και sεxy παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία.

Το 2011 αλλά και το 2013 η Έλενα είχε ψηφιστεί ως η ωραιότερη Ελληνίδα ανάμεσα σε άλλες 99 εγχώριες celebrities και όχι άδικα.

Πάρα πολλές φορές έχει συζητηθεί το όνομα της για τις προκλητικές τις εμφανίσεις της, ανάβοντας φωτιές σε όλο τον αντρικό πληθυσμό, με το καλλίγραμμο κορμί της. Η Έλενα ακόμη και με ένα καθημερινό maxi φόρεμα μπορεί να τρελάνει τους πάντες και να κάνει όλες τις γυναίκες να ζηλεύουν την όλη της εμφάνιση.

 

Για ακόμη μια φορά πριν λίγες ημέρες αναστάτωσε όλο το Twitter, ποζάροντας με ένα πολύ καuτό σορτσάκι και επιδεικνύοντας και πάλι τα καλλίγραμμα πόδια της, κόβοντας την ανάσα όλων των αντρών. Μάλιστα το σχόλιο της φωτογραφίας της ήταν “Enjoy your Day my friends”, πλάκα μας έκανε προφανώς. Ήταν δυνατόν μετά από μια τέτοια φωτογραφία να μην απολαύσεις την ημέρα σου;

Αν και έχει δηλώσει πολλές φορές ότι δεν θα έκανε γυμνή φωτογράφιση, πράγμα που δεν βρίσκει σύμφωνους τους άντρες με αυτή της την επιλογή, οι εμφανίσεις αλλά και οι φωτογραφίσεις τις είναι αρκετά αποκαλυπτικές ούτως ώστε να προκαλέσουν έξαψη σε όλους της τους θαυμαστές.

Σίγουρα όμως και αυτές τις φωτογραφίσεις που έχει κάνει μόνο αθώες και ξενέρωτες δεν μπορείς να τις πεις, με πρώτη και καλύτερη αυτή του Nitro τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η συγκεκριμένη φωτογράφιση ήταν σαν μια βόμβα στα χέρια όλων των αναγνωστών του περιοδικού.

Οι πιο Sεxy φωτογραφίες της Έλενας Παπαβασιλείου

 

elena papavasileiouelena papavasileiouelena papavasileiouelena papavasileioupapavasileiou sεxypapavasileiou sεxypapavasileiou sεxypapavasileiou sεxypapavasileiou sεxypapavasileioupapavasileiou

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!