6 Εικόνες που σίγουρα θα σου τραβήξουν την προσοχή!

Δεν είναι λίγες οι φορές που το μυαλό μας μας παίζει περίεργα παιχνίδια όταν κοιτάμε μια εικόνα. Κάποιες φωτογραφίες έχουν την ικανότητα να σου τραβήξουν την προσοχή μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, κάνοντας σε να μην πιστεύεις στα μάτια σου!

Βέβαια, σε κάποιες περιπτώσεις όντως δεν θα πρέπει να πιστεύεις στα μάτια σου γιατί μπορούν πολύ εύκολα να σε ξεγελάσουν.

Λίγο η σωστή λήψη από την κατάλληλη γωνία, λίγο η φευγαλέα ματιά που ρίχνουμε χωρίς να εστιάσουμε και κάπως έτσι καταλήγουμε να βγάζουμε βιαστηκά συμπεράσματα όπως αυτά που ακολουθούν! Δες ακόμη 12 περίεργες φωτογραφίες που προκαλούν ψευδαισθήσεις!

 

Εικόνες που έχουν σκαλώσει πολύ κόσμο!

astia selfie gunaika mpanio

Βλέπεις την εικόνα και λες μα καλά τι περίεργο έχει; Κομπλέ είναι! Μια κοπέλα που απλά βγάζει selfie στον καθρέφτη του μπάνιου της. Ωπ, για μισό λεπτό. Τι είναι αυτό το μακρουλό κόκκινο πράγμα εκεί πάνω; Προσέχουμε βρε κουκλίτσα μου όταν αποφασίζουμε να βγάλουμε μια φωτογραφία σπίτι μας, μξμ τυχόν και μπει στο πλάνο μας και τίποτα που δεν πρέπει!

eikones pseudaisthiseis

Ει τι συμβαίνει εδώ; Αυτό σίγουρα το παρατήρησες μέσα στα πρώτα δευτερόλεπτα. Τι φάση, δεν έχει πόδια; Σκάλωσα άσχημα όμως… Δες ακόμη 14 παράξενες εικόνες που θα σε ξεγελάσουν με την πρώτη ματιά!

paraksenes eikones aggouria.net

Ο ένας καλύτερος από τον άλλο, δεν μπορείς καν να φανταστείς το ποιος είναι πιο μεθυσμένος από όλα τα άτομα της φωτογραφίας. Κι άλλοι μέθυσαν αλλά δεν ξέφυγαν και τόσο όσο η κοπέλα με το λευκό μπλουζάκι. Μα καλά, είναι δυνατόν να αυτοικανοποιεί τις ορέξεις της μπροστα σε όλους αυτούς; Ή μήπως όχι;

paraplanitikes eikones aggouria.net

Καλά μαρή δεν ντρέπεσαι να βγάζεις φωτογραφίες τα οπίσθια της αδερφής σου και να τις ανεβάζεις και στο internet; Αν αυτό σκέφτηκες κι εσύ, κοίτα καλύτερα και θα δεις ότι μάλλον εμείς έχουμε πονηρό μυαλό!

photos illusions

Τι στο καλό, όλοι αυτοί έχουν φοιτήσει στο Χόγκουαρτς μαζί με τον Χάρι Πότερ και μπορούν και κάθονται στον αέρα; Βλέπεις εσύ μήπως κάτι που δεν βλέπω εγώ;

tromaktikes fotografies

Αν δεν είναι αυτή η εικόνα τρομακτική τότε ποια μπορεί να είναι; Το κοριτσάκι έχει γυρισμένη πλάτη στον καθρέφτη και παρόλα αυτά το είδωλο που βλέπουμε στον καθρέφτη είναι η μπροστινή της πλευρά. Αλήθεια τώρα σκιάχτηκα, δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δες ακόμη τις 11 πιο ανατριχιαστικές φωτογραφίες που έχω δει!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!