Εφευρέθηκε γάντι που “επιβραδύνει” τον χρόνο!

Και ποιος δεν θα ήθελε να είχε την ικανότητα να επιβραδύνει τον χρόνο;! Παρόλο που αυτό φαντάζει ακατόρθωτο και το βλέπουμε μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας, κάποιοι με τις γνώσεις τους καταφέρνουν να φτιάχνουν απίστευτα προϊόντα τεχνολογίας τα οποία δίνουν την ψευδαίσθηση ότι σταματάνε τον χρόνο. Η πιο πρόσφατη σχετική εφεύρεση ήταν ένα γάντι!

Αυτή η εφεύρεση παρουσιάστηκε στο Youtube από το κανάλι MadGyver και συγκέντρωσε αρκετές θετικές κριτικές, ενώ φυσικά δεν έλειψαν και οι άσχημοι σχολιασμοί. Το συγκεκριμένο γάντι έχει ένα στροβοσκοπικό φως στην παλάμη που ελέγχεται από Arduino και λειτουργεί ως αισθητήρας κίνησης ο οποίος ελέγχει την ταχύτητα του φωτός καθώς περιστρέφεται το χέρι αριστερά ή δεξιά.

 

Δες επίσης: Με αυτές τις μπότες θα τρέχεις πιο γρήγορα από αυτοκίνητο!

 

Το πρώτο γάντι που μπορεί να “σταματήσει” τον χρόνο!

perierges efeuresis aggouria.net

Όταν η ταχύτητα του φωτός που εκπέμπει το στροβοσκόπιο ισούται με την ταχύτητα του κινούμενου αντικειμένου, το αντικείμενο αυτό μοιάζει σαν να μην κινείται. Προφανώς, μιλάμε για μια οπτική ψευδαίσθηση αλλά η συγκεκριμένη προσπάθεια είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακή! Δες το βίντεο που ακολουθεί με την επίδειξη και πες μου την γνώμη σου κάτω στα σχόλια!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!