Με αυτές τις μπότες θα τρέχεις πιο γρήγορα από αυτοκίνητο!

Είχες ονειρευτεί ποτέ ότι θα ήθελες να είσαι τόσο γρήγορος όσο και ένα αυτοκίνητο το aggouria.net σου βρήκε την λύση; Με αυτούς τους απίστευτους ρυθμούς που εξελίσσεται η τεχνολογία, πιστεύω πως δεν θα σοκαριστείς πολύ αν σου πω ότι φορώντας ένα περίεργο ζευγάρι μπότες θα μπορείς να τρέχεις ακόμη πιο γρήγορα.

Κι όμως υπάρχουν οι συγκεκριμένες “Bionic Boots”, όπως τις αποκαλούν και είναι δημιούργημα του Keahi Seymour από το Σαν Φρανσίσκο.

Το συγκεκριμένο gadget έχει ενσωματωμένα ελατήρια τα οποία είναι εξαιρετικά ελαφριά και δίνουν περισσότερη δύναμη στον χρήστη τους για να κινηθεί και όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του, η έμπνευση του ήρθε από τις στρουθοκαμήλους, οι οποίες είναι τα ταχύτερα πουλιά του πλανήτη καθώς έχουν μέγιστη ταχύτητα τα 45 μίλια την ώρα.

Έχει ήδη βγάλει πάνω από 12 πρωτότυπα κομμάτια τα τελευταία χρόνια, μέχρι να καταλήξει στις συγκεκριμένες μπότες.

Ο ίδιος λοιπόν πιστεύει πως αυτή τη φορά δημιούργησε το μέσο μεταφοράς του μέλλοντος και ο σκοπός του είναι να κάνει τους ανθρώπους να μπορούν να τρέξουν γρηγορότερα, όπως τα ζώα της ξηράς και γιατί όχι και πιο γρήγορα από τον Usain Bolt.

patentes bionic boot

 

Οι Bionic boots αποτελούνται από  εξωτερικό σκελετό ο οποίος είναι κατασκευασμένος από ίνες άνθρακα (ανθρακονήματα), καθώς επίσης και από αλουμίνιο σαν αυτό που χρησιμοποιείται στα αεροσκάφη. Έτσι συνδύασε τα ελαφρύτερα υλικά που μπορούσε να βρει ώστε να παρέχει μια πιο αποτελεσματική μορφή μεταφοράς.

exipnes efeuresis 2015

Πριν τις παρουσιάσει στην γιορτή τσαγιού της Νέας Υόρκης τις είχε ήδη δοκιμάσει στην άσφαλτο, σε χωματόδρομους, ακόμη και στα βουνά, ώστε να είναι σίγουρος ότι είναι εξίσου αποτελεσματικές σε όποιο μέρος και έδαφος και αν χρησιμοποιηθούν.

patentes 2015

Τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όποιος χρησιμοποιήσει αυτό του το gadget θα μπορεί να φτάσει την ταχύτητα των 25 μιλίων την ώρα, δηλαδή ταχύτητα παρόμοια με αυτή που έχει ένα αυτοκίνητο που κινείται αργά.

grigores mpotes efeuresis

 

Και μάλιστα την συνέκρινε με αυτή του Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος έχει καταφέρει να φτάσει τα 27,44 μίλια την ώρα. Βέβαια, ο ίδιος δεν είναι ακόμη ικανοποιημένος και θα κάνει ότι μπορεί ώστε το προϊόν του να υπερβεί τις ταχύτητες που έχουν τα ταχύτερα ζώα του κόσμου.

Εσύ θα ήθελες να χρησιμοποιήσεις αυτό το προϊόν για τις καθημερινές σου μετακινήσεις;

>> Δες όλα τα άρθρα από την Τεχνολογία!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!