Δείτε ταινίες online στο Netflix, τώρα και στην Ελλάδα!

Το Netflix δεν είναι γνωστό εδώ στην Ελλάδα, καθώς μόλις τώρα προστέθηκε η χώρα μας στο δίκτυο της συγκεκριμένης συνδρομητικής υπηρεσίας, το οποίο αποτελείται από 130 χώρες, στις περισσότερες από τις οποίες (αν όχι σε όλες) κάνει θραύση.

Τι είναι όμως; Είναι ο βασιλιάς του online streaming, που σου δίνει την δυνατότητα με μια πολύ μικρή μηνιαία συνδρομή να δεις δημοφιλείς σειρές και ταινίες από την τηλεόραση, το laptop αλλά και το tablet σου! Τι κάνει όμως ακριβώς και πως λειτουργεί;

 

 

Δες επίσης: Οι 10 καλύτερες ταινίες του 2015!

 

Τι είναι το Netflix και πως μπορείς να δεις ταινίες online!

netflix online tainies

Έχει περίπου 65 εκατομμύρια συνδρομητές σε 60 χώρες και μετά από την επιτυχία του, σχεδιάζει μέχρι το τέλος του 2016 να επεκταθεί σε 200 χώρες.

Είναι μια από τις απλούστερες υπηρεσίες streaming μετάδοσης που υπάρχει στον κόσμο, το οποίο αρχικά σου προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών κατά την οποία μπορείς να έχεις πρόσβαση σε όλες τις ταινίες, σειρές και τηλεοπτικές εκπομπές του εξωτερικού.

Έπειτα, η συνδρομή έχει ως εξής:

  • 7.99€ το βασικό πακέτο για να βλέπεις σε μία οθόνη
  • 9.99€ για τα HD κανάλια τα οποία μπορούν να προβληθούν σε δύο οθόνες ταυτόχρονα αλλά και
  • 11.99€ το μήνα για ultra HD και ταυτόχρονη προβολή σε τέσσερις οθόνες.

 

Πώς μπορώ να έχω πρόσβαση στην υπηρεσία Netflix

Netflix ellada tainies

Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από συσκευές με τις οποίες μπορείς να συνδέεσαι στο λογαριασμό σου στην υπηρεσία και δεν είναι απαραίτητο να το κάνεις μόνο από την smart tv σου. Μπορείς για παράδειγμα να παρακολουθήσεις μια σειρά από τον υπολογιστή σου και να πατήσεις παύση. Αν μετά θελήσεις να συνδεθείς από την τηλεόραση σου, θα συνεχίσει από το σημείο που την άφησες χωρίς να χάσεις λεπτό!

Όταν συνδέεσαι λοιπόν στον λογαριασμό σου, θα πρέπει να επιλέξεις το προφίλ σου μιας και μπορείς να έχεις περισσότερα από ένα, στο οποίο μπορείς να βάλεις κωδικό κλειδώματος για να αποφύγεις το να τον χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος και να προστατέψεις τα παιδιά που υπάρχουν στο σπίτι, από το ακατάλληλο υλικό.

Και το καλύτερο; Δεν χρειάζεται να περιμένεις κάθε Δευτέρα π.χ για να βγει το καινούριο επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς, μιας και στο Netflix υπάρχουν όλα τα επεισόδια της κάθε σεζόν που κυκλοφορεί, οπότε μπορείς άνετα να διοργανώσεις μαραθώνιο και να τα δεις όπως θέλεις εσύ, χωρίς αναμονή.

Τι μένει λοιπόν; Μα φυσικά να κάνεις εδώ την εγγραφή σου, για να απολαύσεις την δωρεάν περίοδο και έπειτα αν θέλεις να κάνεις την συνδρομή σου!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!