Χάρτινες κατασκευές: Φτιάξε μόνος σου κουτάκι με Minions!

Οι χάρτινες κατασκευές είναι από τις πιο οικονομικές δημιουργίες που μπορείς να κάνεις, ακόμη και μαζί με τα παιδιά, για την διακόσμηση όλου του σπιτιού.

Μπορεί όταν σκέφτεσαι να κάνεις κάτι δημιουργικό να μην σου περνάει καν από το μυαλό το χαρτί, μιας και το θεωρούμε όλοι ένα πολύ απλό και όχι τόσο εντυπωσιακό υλικό, αλλά θα πρέπει να γνωρίζεις ότι μπορείς να κάνεις άπειρες κατασκευές, οι οποίες θα δείχνουν τόσο όμορφες σαν να τις έχεις αγοράσει από κάποιο κατάστημα με χειροποίητα αντικείμενα.

Μια τέτοια εύκολη και έξυπνη ιδέα είναι και αυτή που θα δεις στην συνέχεια, για το πως μπορείς να φτιάξεις μόνος σου ένα κουτάκι με Minions.

 

DIY χάρτινες κατασκευές: Πως να φτιάξεις μόνος σου ένα κουτάκι Minions!

Τι υλικά θα χρειαστείς για την συγκεκριμένη κατασκευή:

  • χάρτινα ρολά,
  • αφρώδη φύλλα χειροτεχνίας,
  • σιλικόνης,
  • χαρτοκόπτη,
  • μαρκαδόρο,
  • χάρακα,
  • μολύβι και
  • ψαλίδι

diy thikes minions

Η διαδικασία δεν είναι τόσο δύσκολη όσο μπορεί να φαντάζεσαι. Το μόνο που απαιτεί είναι ακρίβεια και γι αυτό θα πρέπει να φροντίσεις να μην παραλείψεις κάποιο βήμα και να ακολουθείς προσεκτικά τις διαστάσεις που δύνονται, ώστε να μην χρειάζεται να ξοδέψεις περισσότερο χρόνο, αλλά και υλικά, για να το ξανά κάνεις από την αρχή.

Οπότε το πιο σημαντικό και δύσκολο κομμάτι, είναι αυτό που απαιτεί να χρησιμοποιήσεις τον χάρακα για να μετρήσεις τις διαστάσεις και τις αποστάσεις μεταξύ των σημείων. Όσο για την σιλικόνη μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε κρύα είτε ζεστή, αν έχεις πιστόλι σιλικόνης, για να κολλήσεις καλά τα αφρώδη φύλλα επάνω στα χάρτινα ρολά.

Φυσικά, μπορείς να κάνεις και παραλλαγές στα πρόσωπα από τα minions που θα φτιάξεις, ώστε να φαίνεται σαν να έχεις φτιάξει διαφορετικούς χαρακτήρες. ες απλά μερικές εικόνες τους και άφησε ελεύθερη την φαντασία σου, για να απολαύσεις την όλη διαδικασία!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!