Αυτό είναι το πιο πικάντικο γεύμα στον κόσμο, θα το δοκίμαζες;

Atomic Kick Ass Drumsticks είναι η ονομασία του πιο πικάντικου πιάτου του πλανήτη!

Το δημιούργησε ένας 34χρονος σεφ από τη Μεγάλη Βρετανία και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία! Το ονόμασε  Atomic Kick Ass Drumsticks για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Είναι μια μικρή ατομική βόμβα!! Περιέχει μείγμα των δύο από τις πιο πικάντικες πιπεριές του πλανήτη, τις Moruaga Scorpion και Carolina Reaper.

Το πιάτο λέγεται πως καίει περισσότερο και από το σπρέι πιπεριού και οι πελάτες που το δοκιμάζουν πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με γάντια, ενώ το κάνουν με δική τους ευθύνη υπογράφοντας πρώτα υπεύθυνη δήλωση. Από τις εικόνες που θα δεις παρακάτω, ο ίδιος ο δημιουργός,χρειάζεται ειδική μάσκα για να το σερβίρει και όπως δηλώνει, το προσωπικό του εστιατορίου γνωρίζει τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες που μπορεί να χρειαστούν σε κάποιον από τους πελάτες.

Φαίνεται πολύ λαχταριστό αλλά η απορία παραμένει….Αν χρειάζεσαι πράγματι στολή αστροναύτη για να φας αυτό το πιάτο…. Τι θα κάνει στο στομάχι σου άραγε; Τουλάχιστον θα σκοτώσει τα μικρόβια…..

 

Atomic Kick Ass Drumsticks

Atomic Kick Ass Drumsticks Θα δοκίμαζες αυτό το πιάτο-aggoyria.gr Atomic Kick Ass Drumsticks Θα δοκίμαζες αυτό το πιάτο-aggoyria.gr

 

Atomic Kick Ass Drumsticks Θα δοκίμαζες αυτό το πιάτο-aggoyria.gr Atomic Kick Ass Drumsticks Θα δοκίμαζες αυτό το πιάτο-aggoyria.gr Atomic Kick Ass Drumsticks Θα δοκίμαζες αυτό το πιάτο-aggoyria.gr Atomic Kick Ass Drumsticks Θα δοκίμαζες αυτό το πιάτο-aggoyria.gr

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!