20 Άτομα που δεν θα έπρεπε να ξανά αγγίξουν υπολογιστή!

Την σήμερον ημέρα, που η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας, κάθε σπίτι έχει τουλάχιστον έναν υπολογιστή. Πλέον, τα παιδάκια από πολύ μικρή ηλικία ξέρουν να χρησιμοποιούν το laptop, αλλά και τον σταθερό υπολογιστή και πολλές φορές καλύτερα και από εμάς τους ενήλικους.

Το θέμα όμως είναι το πόσοι από αυτούς που έχουν έστω κι ένα tablet στην κατοχή τους ξέρουν να το χρησιμοποιούν σωστά και γνωρίζουν το τι απαγορεύεται να κάνουν αν θέλουν να κρατήσει το pc τους για όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια γίνεται.

Στις περιπτώσεις που κάποιος δεν έχει ιδέα ούτε από τα βασικά της πληροφορικής, το χειρότερο που μπορεί να κάνει είναι το να αγοράσει ένα laptop, μιας και αυτά είναι που χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή κατά την χρήση τους. Βέβαια, αν είσαι καταστροφέας, ότι κι αν πέσει στα χέρια σου καταστρέφεται μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Στην συνέχεια μπορείς να δεις μερικούς ανθρώπους που δεν το χουν καθόλου με την τεχνολογία!

 

Πως να καταστρέψεις τον υπολογιστή σου μέσα σε λίγα λεπτά!

atixes-stigmes-texnologia atuximata-laptop atuximata-upologistes axristoi-texnikoi-aggouria-net katastrofi-laptop katastrofi-pliktrologio-pistolaki laptop-vroxi liomeno-keri-upologistis palia-pc-aggouria-net patentes-laptop perierges-eikones-aggouria-net problimata-pontiki-pc-aggouria-net spasmeno-laptop-aggouria-net statheros-upologistis-katharisma texnika-provlimata-laptop vraxikiklosi-upologisti vromiko-pliktrologio xalasmeno-ipad-aggouria-net xalasmeno-kalodio-othonis xalasmenos-epeksergastis-upologisti

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!