6 Απίστευτες υποθέσεις τηλεμεταφοράς που κατέγραψε η κάμερα!

Πόσες φορές έχει περάσει από το μυαλό σου το να μπορούσες να τηλεμεταφερθείς από το ένα μέρος στο άλλο, απλά από εκεί που θα καθόσουν; Σίγουρα ο καθένας από εμάς θα ήθελε να μπορούσε να πάει οπουδήποτε ανά πάσα ώρα και στιγμή.Δυστυχώς αυτό μάλλον πως είναι απίθανο να συμβεί ή μήπως είναι πιθανό;

Υπάρχουν μερικά γεγονότα που μάλλον έρχονται να διαψεύσουν αυτές τις απόψεις σχετικά με το ότι δεν γίνεται και ενισχύουν την άποψη ότι πράγματι υπάρχουν περιπτώσεις τηλεμεταφοράς ανθρώπων ή αντικειμένων. Ας δούμε λοιπόν 6 απίστευτες πραγματικές υποθέσεις τηλεμεταφοράς.

 

1) Τηλεμεταφορά ποδηλάτου

Μπορεί να μην πιστεύεις στην τηλεμεταφορά όμως δες το βίντεο αυτό και θα διαπιστώσεις πως σίγουρα κάτι περίεργο συμβαίνει. Εκ πρώτης όψεως παρατηρούμε απλά δύο άνδες που συζητούν μεταξύ τους. Στο ενδιάμεσο αυτής της συζήτησης εμφανίζεται ένας τρίτος κύριος να περνά με το ποδήλατό του. Το ποδήλατο όμως φαίνεται να εμφανίζεται ξαφνικά πίσω από τον έναν άνδρα. Πιστεύετε ότι το βίντεο έχει επεξεργαστεί; Όσοι το μελέτησαν διαπίστωσαν πως δεν έχουν ενωθεί 2 ξεχωριστά βίντεο σε 1.

 

2)Πεζός στη μέση του δρόμου

Ο οδηγός του αμαξιού φαίνεται να κινείται κανονικά στο δρόμο. Ωστόσο στην κάμερα του το φορτηγό μπροστά ξαφνικά χάνει για λίγο τον έλεγχο. Μέσα από το φορτηγό φαίνεται να διακτινίζεται ένας άνδρας, ο οποίος συνεχίζει να προχωράει ατάραχος μέχρι την άκρη του δρόμου. Μάλιστα αυτό που είναι ακόμη πιο περίεργο είναι τα ρούχα που φοράει καθώς είναι από πολύ παλαιότερη εποχή.

 

 3) Ο ήρωας

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει γίνει αρκετά δημοφιλές και λαμβάνει χώρα σε μία διασταύρωση στην Κίνα. Ένα φορτηγό έρχεται με γρήγορη ταχύτητα καταπάνω σε ένα ποδήλατο. Ξαφνικά εμφανίζεται μία ανθρώπινη φιγούρα που το μεταφέρει σε κλάσματα δευτερολέπτου στην δεξιά πλευρά του δρόμου. Αφού σώζει τον οδηγό του ποδηλάτου φεύγει ενώ ο οδηγός του φορτηγού μοιάζει χαμένος και δίχως να έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

 

4) Τα κλειδιά της Ίρμας

kleidia

Μία κυρία 85 ετών,η Ίρμα, ήταν έξω για φαγητό με δύο φίλες της. Στο δρόμο προς το εστιατόριο, η  Ίρμα συνειδητοποίησε ότι δεν είχε τα κλειδιά της. Έψαξε όμως δεν τα βρήκε πουθενά. Όταν έφτασαν στον εστιατόριο, οι τρεις γυναίκες ξαναέψαξαν χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μία από αυτές πρότεινε να μπουν μέσα να φάνε και να ψάξουν μετά ξανά για τα κλειδιά. Όταν έφαγαν το μεσημεριανό γεύμα και πλήρωσαν το λογαριασμό, βγήκαν έξω. Μία σερβιτόρα τότε βγήκε έξω και είπε: ”Κάποια από εσάς τα κλειδιά της.” Τα κλειδιά είχαν εμφανιστεί στο τραπέζι.

 

5) Ξαφνική εμφάνιση αμαξιού

Ένα αμάξι βρίσκεται σταματημένο στο φανάρι. Αφού έχει ανάψει πράσινο ξεκινά και κινείται για να στρίψει αριστερά. Ενώ φαίνεται να κινείται κανονικά, από μπροστά του εμφανίζεται ως δια μαγείας να περνά ένα δεύτερο αμάξι, το οποίο πριν δεν υπήρχε πουθενά, και να χτυπά στο πρώτο αμάξι. Σίγουρα αυτό δεν είναι κάτι που το βλέπουμε κάθε μέρα και φυσικά αυτό το κάνει ακόμα πιο ύποπτο.

 

6) ”Αστυνομική” τηλεμεταφορά

Το συγκεκριμένο γεγονός σίγουρα θα έμεινε αξέχαστο στους αστυνομικούς. Το βίντεο αυτό είναι από τη βιντεοσκόπηση μίας αστυνομικής καταδίωξης. Το περιπολικό για αρκετή ώρα κυνηγάει ένα όχημα. Ο οδηγός του σε όλη τη διαδρομή προσπαθεί να ξεφύγει κάνοντας διάφορους ελιγμούς. Αυτοί οι ελιγμοί συνεχίζονται ακόμη και όταν μπαίνει το όχημα σε ένα χωματόδρομο. Έπειτα από μία μεγάλη στροφή που κάνει το όχημα καταφέρνει να ξεφύγει από τους αστυνομικούς. Μπροστά τους είχαν ένα σιδερένιο φράχτη. Πως όμως πέρασε το άλλο αμάξι δίχως να τον καταστρέψει;

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!