20 Αντρικά τατουάζ για το χέρι!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και ακόμη προλαβαίνεις να κάνεις tattoo για να έχει επουλωθεί μέχρι να βγεις στην παραλία, μιας και όλοι ξέρουμε ότι απαιτούνται από 2 εως 4 εβδομάδες για να έχει κλείσει πλήρως η πληγή.

Βέβαια, θα πρέπει να προσέχεις πολύ με τον ήλιο, ώστε να κρατήσεις τα χρώματα του έντονα και να μην το επηρεάσεις αρνητικά!

Ποια είναι όμως τα καλύτερα αντρικά τατουάζ για το χέρι, που μπορείς να επιλέξεις για να ξεχωρίσεις από τους υπόλοιπους;

 

Δες επίσης: 24 Ιδέες για ανδρικά και γυναικεία τατουάζ μανίκι

 

Πρωτότυπες ιδέες για αντρικά tattoo για το χέρι

Αν θέλεις να κάνεις κάποιο τατουάζ στο χέρι σου δεν είναι απαραίτητο να σκεφτείς κατευθείαν τα tattoo μανίκι, αλλά μπορείς κάλλιστα να επιλέξεις ένα πολύ μικρότερο και σε οποιοδήποτε σημείο του χεριού, είτε στο μπράτσο είτε πιο χαμηλά στον καρπό.

adrika tattoo grammata mandala tattoo aggouria.nettatouaz xeri aggouria.nettattoo zoa xerientiposiaka tatouaz

Οι επιλογές των σχεδίων που μπορείς να κάνεις είναι πάρα πολλές, αν και στα τελευταία trends της χρονιάς είναι τα mandala και τα τατουάζ με σταυρούς. Φυσικά μπορείς να διαλέξεις με την βοήθεια του tattoo artist σου, την γραμματοσειρά που σου αρέσει και να κάνεις κάποιο με γράμματα.

adrika tatouaz xeritattoo xeriidees gia tatouaztattoo parastasis

Όσο για το χρώμα μπορείς να κάνεις κάποιο σχέδιο χρησιμοποιώντας μόνο μαύρο μελάνι, ή ακόμη και έναν συνδυασμό από πολλά όμορφα χρώματα για να μπορέσεις να δώσεις ζωντάνια και ένταση στην παράσταση που έχεις επιλέξει.

tribal tattooadrika tattoo bratsoadrika tattoo pouliaadrika tatouazadrika tattootattoo mousikis

Επίσης και τα τατουάζ μουσικής και τα tribal tattoo έχουν μεγάλη πέραση, ενώ ειδικά τώρα τελευταία στα ανδρικά τατουάζ συναντάμε πολύ και σχέδια με λουλούδια και κυρίως τριαντάφυλλα που είναι και τα πιο εντυπωσιακά.

prototipa tatouaztatouaz louloudiatattoo artiststattoo manikitattoo bratso aggouria.net

Δες Επίσης: Tattoo Μανίκι: Η νέα τάση των Τατουάζ!

Τέλος, το καλύτερο σημείο για να χτυπήσεις το τατουάζ σου είναι το μπράτσο μιας και υπάρχει μεγαλύτερη επιφάνεια για να κάνεις πιο λεπτομερή και μεγάλα σχέδια και πονάει και λιγότερο από τον καρπό για παράδειγμα.

Εσύ έχεις κάποιο τατουάζ ή τώρα σκέφτεσαι ακόμη να κάνεις το πρώτο σου tattoo; Ποιο σχέδιο σου άρεσε περισσότερο και ποιο θα επέλεγες για σένα; Αν θέλεις δες 26 ιδέες για ανδρικά τατουάζ στα χέρια!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!