4 άντρες με τους οποίους μπορεί να σε απατήσει!

Το να ζηλεύεις διαρκώς και να ψάχνει τους άντρες με τους οποίους μπορεί να σε απατήσει η κοπέλα σου δεν είναι και το ιδανικό για μια σχέση. Μιλάμε πάντα για την παθολογική ζήλια.

Φυσικά και υπάρχουν πιθανότητες να στα φορέσει αν δεν είσαι επαρκής,γιατί μην ξεχνάς πως μια γυναίκα ικανοποιημένη πλήρως δεν πρόκειται να το κάνει σε καμία περίπτωση. Αν είσαι χορτάτος δεν ξανά τρώς σωστά; Μέσα από μελέτες όμως βγήκαν μερικά αποτελέσματα που μπορεί να τα φαντάζεσαι κιόλας χωρίς να σημαίνει πως κάθε γυναίκα θα σε απατήσει με αυτούς τους τύπους.

 

 

 

Ας δούμε αναλυτικά τους άντρες με τους οποίους μπορεί να σε απατήσει..

Τον κολλητό της.

Μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα; Μπορεί αν και οι δύο βλέπουν πραγματικά φιλικά ο ένας τον άλλο. Βέβαια οι απόψεις διίστανται… Για παράδειγμα όταν έχει τον κολλητό της πραγματικά στο friendzone θα βγει πολύ δύσκολα από εκεί. Αν όμως την στεναχωρήσεις και πάει να παρηγορηθεί στον κολλητό της, τη στιγμή που είναι ευάλωτη ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως πρέπει να είσαι παρανοϊκός με τον άντρα φίλο της.

antres me tous opoious mporei na se apathsei

Τον συνεργάτη της.

Μπορεί να βγουν να μιλήσουν για δουλειά και είναι πολύ λογικό αφού είναι συνάδελφοι ή συνεργάτες και αυτό είναι πολύ καλύτερο από το να πηγαίνουν ο ένας στο σπίτι του άλλου. Όμως ακριβώς επειδή έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και την ίδια καθημερινότητα αυτό τους φέρνει πιο κοντά γιατί θα κατανοήσει καλύτερα εκείνος τα προβλήματα της εργασίας της από εσένα.

antres me tous opoious mporei na se apathsei

Τον κολλητό σου.

Εντάξει ο κολλητός σου είναι με το μέρος σου και είναι ακίνδυνος όμως δεν σημαίνει πως δεν παραμένει απειλή. παράλληλα μπορεί σε συζητήσεις που έχεις με την κοπέλα σου να μοιράζεσαι κατορθώματα ποικίλης ύλης του φίλου σου τα οποία μπορεί να της αρέσουν όσο περίεργα και να είναι…

Ο γυμναστής της

gimnastis-apataei

Ένας γυμναστής έχει οπωσδήποτε ένα πολύ ωραίο σώμα και ξέρει να εκτιμάει και τα υπόλοιπα καλοσμιλεμένα σώματα. Έτσι πολύ απλά εκτιμώντας ότι η κοπέλα σου έχει ένα πολύ ωραίο σώμα τη στιγμή που εσύ δεν της το υπενθυμίζεις γιατί το θεωρείς δεδομένο, εκείνος τρυπώνει και την κάνει να αισθάνεται μοναδική.

Κράτα το

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!