Άντρας πόσταρε φωτογραφίες από το νεκρό παιδί που θέλει να τον σκοτώσει!

Μια ανατριχιαστική ιστορία είχε δει το φως της δημοσιότητας, όταν πριν τρεις μήνες ένα νεκρό παιδί στοίχειωσε τα όνειρα του Νεοϋορκέζου Adam Ellis και εκείνος με την σειρά του έγινε viral μοιράζοντας τα όσα ζούσε με τους φίλους του στο Twitter.

Το όνομα του πνεύματος που προσπαθούσε να τον σκοτώσει ήταν Dear David και είχε παραμορφωμένο κεφάλι. Όλα ξεκίνησαν λοιπόν τον Αύγουστο, όταν ο Adam εκμυστηρεύτηκε ότι έβλεπε το συγκεκριμένο αγόρι στον ύπνο του και ταυτόχρονα τον έπιανε υπνική παράλυση.

 

Νεοϋορκέζος έβγαλε φωτογραφίες τον Dear David, το νεκρό αγόρι που προσπαθεί να τον σκοτώσει!

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα που είχε δώσει τότε είναι ότι συνήθως το αγόρι καθόταν στην πράσινη κουνιστή πολυθρόνα που είχε απέναντι από το κρεβάτι του και τον κοιτούσε. Επιπλέον, λίγες μέρες μετά ο νεαρός ονειρεύτηκε κι ένα κοριτσάκι το οποίο τον πλησίασε σε μια βιβλιοθήκη και του είπε το όνομα του αγοριού.

fantasma agori eikones

Επίσης, τον ενημέρωσε ότι είναι νεκρός και εμφανίζεται μόνο τα μεσάνυχτα και ότι μπορούσε να του κάνεις μόνο δύο ερωτήσεις αφού έλεγε πρώτα το όνομα του, ενώ αν δοκίμαζε να κάνει και τρίτη θα τον σκότωνε. Το μεγάλο πρόβλημα όμως δημιουργήθηκε την επόμενη φορά που το είδε στον ύπνο του όπου το ρώτησε γιατί έχει παραμορφωμένο κεφάλι, πώς έγινε το δυστύχημα και… το ποιος έριξε το ράφι στην βιβλιοθήκη που βρίσκονταν με αποτέλεσμα να του σπάσει το κρανίο.

Όπως καταλαβαίνεται αυτές δεν είναι δύο ερωτήσεις αλλά τρεις. Όταν το συνειδητοποίησε και ο νεαρός ξύπνησε έντρομος. Τότε ήταν που μετακόμισε σε ένα άλλο διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας ελπίζοντας ότι θα γλιτώσει από το φάντασμα και ότι έφταιγε το σπίτι που ήταν στοιχειωμένο.

gates pneuma dear david

Αμ δε όμως! Ησύχασε μόνο για λίγους μήνες και μετά κατάλαβε ότι μάλλον επέστρεψε ο Dear David, καθώς οι γάτες του με το που έφταναν τα μεσάνυχτα στέκοντας μπροστά στην πόρτα και την κοιτούσαν επίμονα, σαν να βρισκόταν κάποιος από πίσω.

melanies fantasma upnos

Δες επίσης 6 ανατριχιαστικά μυστήρια που ποτέ δε λύθηκαν!

Επιπρόσθετα, ξυπνούσε με μελανιές στα σημεία που τον έπιανε το αγόρι στον ύπνο του, δεχόταν τηλεφωνήματα μέσα στη νύχτα αλλά κανείς δεν μιλούσε, έβλεπε ξαφνικά θαμπά πρόσωπα μέσα σε φωτογραφίες και παράξενες και ασυνήθιστες κινήσεις αντικειμένων τις οποίες μάλιστα είχε καταγράψει με την κάμερα που είχε βάλει για να προσέχει τα ζωάκια του όταν έλειπε για δουλειά.

[ot-video type=”youtube” url=”https://youtu.be/WivIuICSy5g”]

Μετά από όλα αυτά όμως, πριν λίγες ημέρες ανέβασε το πιο τρομακτικό status, το οποίο συνοδεύονταν και από τρεις φωτογραφίες. Είπε λοιπόν ότι τον ονειρεύτηκε και πάλι να κάθεται στην καρέκλα απέναντι του μόνο που αυτή τη φορά έφτασε μέχρι το κρεβάτι του και εκείνος παρέμεινε να τον κοιτάζει ανήμπορος να κινηθεί.

nekro paidi fantasmadear david anatrixiastiki istoria

Σκέφτηκε όμως ότι αν ήταν η τελευταία του ημέρα και τον σκότωνε έπρεπε να αφήσει πίσω του αποδείξεις για το ποιος το έκανε.

istories fantasmaton aggouria.net

Δες επίσης 10 πραγματικές ιστορίες φαντασμάτων!

Έτσι άρχισε να φωτογραφίζει με το κινητό του τηλέφωνο το δαιμονισμένο παιδί. Όταν ξύπνησε ο Adam ένιωσε ανακουφισμένος από τον εφιάλτη που είδε, μέχρι που βρήκε τις φωτογραφίες στο κινητό του και κατάλαβε ότι δεν ήταν μόνο ένας εφιάλτης!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!