13 Άνθρωποι με “περίεργο” σώμα!

Ο κάθε άνθρωπος έχει αρκετά διαφορετικά χαρακτηριστικά είτε μιλάμε για το πρόσωπο είτε για το σώμα του και σίγουρα όλοι μας έχουμε δει πολλούς παχύσαρκους αλλά και κοκαλιάρηδες ανθρώπους.

Φυσικά και δεν μπορείς, αλλά και δεν πρέπει να κρίνεις κανέναν για τα κιλά του, ο καθένας μας είναι αυτό που είναι και δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Το βασικό είναι πάνω απ’ όλα να αρέσουμε στον εαυτό μας.

Υπάρχουν όμως και μερικοί άνθρωποι με πολύ “περίεργο” σχήμα σώματος, που δεν το συναντάμε πολύ συχνά γύρω μας. Μερικά τέτοια παραδείγματα θα δούμε και στην συνέχεια και να τονίσω ότι οι φωτογραφίες είναι άκρως φυσικές και δεν έχουν περάσει πρώτα από Photoshop. Πάμε όμως να τα δούμε!

 

Δες επίσης: 16 Ευλύγιστα άτομα που θα σε κάνουν να πονέσεις!

 

Τα 13 πιο περίεργα σώματα που έχουμε δει

megalitero ginekio stithos

Η συγκεκριμένη κυρία κατέχει την πρώτη θέση στο βιβλίο γκίνες για το μεγαλύτερο φυσικό στήθος του κόσμου. Όσο και αν αρέσει στους άντρες το μεγάλο γυναικείο στήθος, πιστεύω πως το συγκεκριμένο θα τους φαίνεται πολύ παράξενο.

paraxena ginekia somata

Και πάμε και στο άλλο άκρο. Όλοι θα πιστεύεται πως η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι προϊόν Photoshop, απ’ ότι φαίνεται όμως και από άλλες φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει, αυτή η κυρία έχει όντως μέση 43 εκατοστών.

paraxenes fotografies

Γενικότερα οι Λατίνες και οι Βραζιλιάνες φημίζονται για τα μεγάλα τους οπίσθια, αλλά εδώ αν προσέξεις και τα λεπτά της ποδαράκια και το ότι από την μέση και πάνω είναι αρκετά αδύνατη, μάλλον θα σου φανεί πολύ περίεργο.

perierga ginekia somata

Εδώ θα μου πεις υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που δεν έχουν τόσο στητά και τουρλωτά οπίσθια, αλλά και πάλι έχεις ξανά δει γυναίκα να είναι τόσο πλάκα;

perierga somata

Αυτό το σχήμα σώματος είναι ίσως και από τα πιο αντιαισθητικά που μπορεί να έχει μια γυναίκα και το κακό είναι πως ότι και αν φορέσει δεν μπορεί να το σουλουπώσει.

upervolika adinates ginekes

Πάντα όμως υπάρχουν και χειρότερα. Εγώ βασικά δεν έχω ξανά δει πιο αδύνατη γυναίκα, τα έχει όλα στην ευθεία!

paraxenos adriko soma

Για να μην μιλάμε όμως μόνο για γυναίκες, δεν εδώ και ένα μάλλον “παρά γυμνασμένο” αντρικό σώμα. Ok αυτό παρά είναι όμως, είπαμε καλή η γυμναστική αλλά όχι και έτσι.

fail ikones

Μα να έχεις τόσο σχηματισμένα πόδια και από την μέση και κάτω να είσαι μια χαρά και όσο σηκώνεις το κεφάλι να βλέπεις αυτές τις πλάτες; Δεν το λες και όμορφο για μια γυναίκα.

astia ginekia somata

Και πάλι όμως σου έχω και κάτι χειρότερο. Εδώ συνδυάζει τα άφαντα πραγματικά οπίσθια με το συσσωρευμένο λίπος από την μέση και πάνω.

paraxenes ikones

Εδώ δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς με χαλάει, το ότι ανοίγει ξαφνικά τόσο πολύ στα πλαϊνά ή ότι φοράει λάθος εσώρουχο που δεν μαζεύει λίγο το δέρμα της;

ginekio soma

Εδώ ναι ξέρω όλοι οι άντρες έχετε εστιάσει σε συγκεκριμένη περιοχή, η οποία από μόνη της παλεύεται άνετα, δες όμως και το σύνολο. Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά πιστεύω για το σώμα της.

paraxeno adriko soma

Ακόμη ένας άντρας με παράξενο σώμα στην λίστα μας, ο οποίος έχει θέμα και στην κοιλιά και στα οπίσθια και αυτό τον κάνει να ξεχωρίζει και από μπροστά και από πίσω.

perierges ikones

Και για το τέλος θα ήθελα να σχολιάσω πρώτα την στιλιστική της επιλογή, που ντύθηκε σαν την μάγια την μέλισσα (με κόκκινο βέβαια) και έπειτα να πω ότι χαμένα πάνε τόσο όμορφα πόδια, καθώς το υπόλοιπο την χαλάει τρομερά!

[adrotate banner=”12″]

>> Δες όλα τα άρθρα από τα Περίεργα!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!