Η ανατριχιαστική σπηλιά στο Τέξας!

Μια σπηλιά στο Τέξας κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό που δεν αποτελεί και ιδιαίτερη έκπληξη αν αναλογιστείς την εξωτερική της εικόνα.

Αυτό που σου κάνει έκπληξη όμως είναι το πόσα εκατομμύρια πλάσματα μπορούν να βγουν από εκεί μέσα. και δεν εννοούμε διάφορα πλάσματα κάθε είδους αλλά νυχτερίδες. Εκατομμύρια νυχτερίδες….οι οποίες ταξιδεύουν πάνω από 1.000 μίλια κάθε χρόνο την περίοδο Μαρτίου-Οκτωβρίου για να ζήσουν μέσα στη συγκεκριμένη σπηλιά.

Κι όμως όπως είναι αναμενόμενο από τη στιγμή που ανακαλύφθηκε αυτή η σπηλιά στο Τέξας, πολλοί θεατές πηγαίνουν εκεί για να παρακολουθήσουν μόλις νυχτώνει το θέαμα που προσφέρουν οι νυχτερίδες όταν νυχτώνει, βγαίνοντας για τροφή.

Οι παρατηρητές λένε πως είναι ιδιαίτερα χαλαρωτικό να ακούς τον ήχο που κάνει το μαζικό πέταγμα αυτών των θηλαστικών…

Δείτε τις εικόνες

σπηλιά στο Τέξας

σπηλιά στο Τέξας

σπηλιά στο Τέξας Μια σπηλιά στο Τέξας κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό που δεν αποτελεί και ιδιαίτερη έκπληξη αν αναλογιστείς την εξωτερική της εικόνα. Αυτό που σου κάνει έκπληξη όμως είναι το πόσα εκατομμύρια πλάσματα μπορούν να βγουν από εκεί μέσα. και δεν εννοούμε διάφορα πλάσματα κάθε είδους αλλά νυχτερίδες. Εκατομμύρια νυχτερίδες....οι οποίες ταξιδεύουν πάνω από 1.000 μίλια κάθε χρόνο την περίοδο Μαρτίου-Οκτωβρίου για να ζήσουν μέσα στη συγκεκριμένη σπηλιά

 

σπηλιά στο Τέξας σπηλιά στο Τέξας

 

σπηλιά στο Τέξας

Κράτα το

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!