Αναρωτήθηκες πως είναι το εσωτερικό ενός πυρηνικού εργοστασίου; [pics]

Ένα πυρηνικό εργοστάσιο ή αλλιώς πυρηνικός σταθμός, δεν είναι μόνο μια μονάδα ηλεκτροπαραγωγής, αλλά μια απειλή για το περιβάλλον και την ανθρωπότητα. Τρανά παραδείγματα αυτά του Τσερνομπίλ και αργότερα της Φουκοσίμα.

Πως είναι όμως να ζεις μέσα σε ένα πυρηνικό εργοστάσιο ή να περιφέρεσαι εκεί μέσα; Είναι βεβαίως πολύ δύσκολο να το γνωρίζεις αν δεν έχεις καμία σχέση με αυτά.

Ο φωτογράφος  Luca Zanier αποφάσισε να κάνει μια συλλογή φωτογραφιών από το απαγορευμένο για τον κόσμο εσωτερικό πυρηνικών εργοστασίων. Επισκέφθηκε πάνω από πενήντα σταθμούς για τη συλλογή φωτογραφιών του την οποία ονόμασε «Διάστημα και Ενέργεια». Δημοσιεύοντας λοιπόν τη δουλειά του, έχουμε κι εμείς την ευκαιρία να μπούμε για λίγο σε μερικούς ”απαγορευμένους” για το κοινό σταθμούς και να πάρουμε μια ιδέα από το εσωτερικό κάποιων από αυτών. Οι πυρηνικοί σταθμοί δεν είναι μόνο απειλή όπως αναφέραμε προηγουμένως  αλλά εξακολουθούν παραμένουν τα καμάρια της σύγχρονης επιστήμης χωρίς καμία αμφιβολία αρκεί να μην έχουμε ατυχήματα…..

Κάντε μια βόλτα στο εσωτερικό ενός πυρηνικού εργοστασίου λοιπόν μέσα από φωτογραφίες που ίσως κάποιες από αυτές να σας θυμίσουν παιδικό παιχνίδι και άλλες… διάστημα..

Αναρωτήθηκες πως είναι στο εσωτερικό του ένα πυρηνικό εργοστάσιο; πυρηνικό εργοστάσιο aggouria.gr πυρηνικό εργοστάσιο aggouria.gr υρηνικό εργοστάσιο aggouria.gr υρηνικό εργοστάσιο aggouria.gr Αναρωτήθηκες πως είναι στο εσωτερικό του ένα πυρηνικό εργοστάσιο;aggouria.gr υρηνικό εργοστάσιο aggouria.gr Αναρωτήθηκες πως είναι στο εσωτερικό του ένα πυρηνικό εργοστάσιο; aggouria.gr Αναρωτήθηκες πως είναι στο εσωτερικό του ένα πυρηνικό εργοστάσιο; aggouria.gr Αναρωτήθηκες πως είναι στο εσωτερικό του ένα πυρηνικό εργοστάσιο;ggouria.gr πυρηνικό εργοστάσιο aggouria.gr

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!