Οι 10 πιο αιματηροί αγώνες MMA που έχουμε δει (Βίντεο)

Αν παρακολουθείς αγώνες MMA τότε σίγουρα θα ξέρεις ότι χύνεται πολύ αίμα. Γνωρίζεις όμως ποιοι είναι οι πιο αιματηροί αγώνες που έχουν υπάρξει;

Και φυσικά δεν μιλάμε για κάτι στημένους αγώνες με “Super Stars”, που το μόνο που μπορούν να σου προκαλέσουν είναι γέλιο, αλλά για πραγματικούς αγώνες που ενώ ο άλλος δεν βλέπει καν από τα αίματα που τρέχουν συνεχίζει και προσπαθεί όσο του επιτρέπεται.

Και στο συγκεκριμένο αγώνισμα δεν σε σταματάει εύκολα ο διαιτητής λόγω αιμορραγίας, άρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις τρόπο να συνεχίσεις. Τέτοιοι ακριβώς λοιπόν είναι και οι 10 αγώνες που θα δούμε στο video που ακολουθεί.

Προσοχή: Αν δεν αντέχεις τα αίματα καλύτερα να μην δεις το βίντεο, μην έχουμε και λιποθυμίες στα καλά καθούμενα!

[adrotate banner=”12″]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=MAy1nAs5H2I]

Στην θέση νούμερο 10 βλέπουμε τον Jay Hieron και τον Jonathan Goulet, οι οποίοι μετά βίας συνεχίζουν τον αγώνα πεσμένοι στο ρινγκ. Έπειτα, έχουμε τον Sean Sherk και τον Kenny Florian, όπου ο πρώτος όπως βλέπουμε έχει ακατάπαυστη αιμορραγία στην δεξιά πλευρά του κεφαλιού του.

Στη θέση νούμερο 8 συναντάμε τον Joe Lauzon και τον Jim Miller, όπου ο πρώτος αν και έπαθε την μεγαλύτερη ζημιά ήταν και εκείνος που συνέχιζε να ορμάει με δύναμη, ένας θεός ξέρει το πως άντεξε το παλικάρι.

Στη συνέχεια έχουμε δύο γυναίκες, την Lisa Ellis και την Jessica Penne οι οποίες μας αποδεικνύουν ότι και οι γυναίκες όταν θέλουν είναι πολύ σκληρά καρύδια.

Περνάμε στη θέση νούμερο 6, όπου συναντάμε τον Yves Edwards o οποίος είναι πεσμένος μέσα στο ρινγκ και ο Joe Stevenson στεκούμενος από πάνω του συνεχίζει να τον χτυπάει στο πρόσωπο, νομίζω τα λόγια είναι περιττά.

Έπειτα, βλέπουμε τον Edwin Dewees ο οποίος ενώ στην αρχή είχε το πάνω χέρι, με μερικά καλά χτυπήματα του Gideon Ray πλημμύρισε στα αίματα.

Φτάσαμε και στο 4, όπου με δυσκολία μπορείς να ξεχωρίσεις το αν έχασε το περισσότερο αίμα ο Jeremy Stephens ή ο Estevan Payan. Και τώρα η τελική τριάδα!

Ένας απίστευτος αγώνας ακολουθεί, κατά τον οποίο ο Cain Velasquez δεν σταμάτησε να χτυπάει τον Antonio Silva στο πρόσωπο ακόμη και την στιγμή που ήταν ήδη αγνώριστος.

Και ενώ πριν ο Joe Stevenson ήταν αυτός που κέρδιζε, τώρα στην δεύτερη θέση τον βλέπουμε να βρίσκεται ανήμπορος ανάμεσα στα χέρια του B.J Penn. Και στο νούμερο 1 είδαμε μέχρι και δαγκώματα με τονStefan Struve να είναι ο νικητής μιας και ο Denis Strojnic δεν άντεξε και παραιτήθηκε.

Εσένα ποιος σου φάνηκε ο χειρότερος αγώνας από αυτούς τους 10 που είδαμε;

>> Δες όλα τα άρθρα από το Top10!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!