Αυτό γίνεται όταν παίζεις με αναπτήρα σε βενζινάδικο!

Πόσες φορές μας έχουν πει ότι απαγορεύεται να καπνίζουμε ή ακόμη και να ανάβουμε αναπτήρα όταν βρισκόμαστε στο βενζινάδικο; Σίγουρα άπειρες, αλλά πόσοι από εμάς το τηρούν; Μάλλον ελάχιστοι, αφού μέχρι και οι υπάλληλοι τους πολλές φορές καπνίζουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα!

Θες να το πεις τύχη; Όπως και να χει μία φορά θα σου συμβεί και μετά σίγουρα δεν θα το ξανά επιχειρήσεις. Ακριβώς όπως συνέβη και σε μία γυναίκα σε ένα πρατήριο βενζίνης στη Σιβηρία!

 

 

Δες επίσης: Φλεγόμενος πυροσβέστης πήδηξε από παράθυρο για να σωθεί από τη φωτιά!

 

Πήρε φωτιά το αμάξι της επειδή έπαιζε με αναπτήρα σε βενζινάδικο

Το περιστατικό που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, μέσα σε λίγες μόνο ώρες από την κυκλοφορία του συγκεκριμένου βίντεο, διαδραματίστηκε στο Σουργκούτ της Σιβηρίας, όταν μια γυναίκα σταμάτησε σε ένα πρατήριο καυσίμων για να βάλει βενζίνη στο σχεδόν παγωμένο αυτοκίνητο της, μιας και η θερμοκρασία εκεί μπορεί να πέσει κάτω από -33 ° C.

Το τι έκανε όμως είναι απλά απερίγραπτο! Καθώς είχε βάλει την αντλία και φούλαρε το αυτοκίνητο της, ήθελε να δει μάλλον το πόση ήταν η στάθμη των καυσίμων που είχε βάλει, ώστε να μην χυθεί έξω η βενζίνη και για να το καταφέρει αυτό άναψε τον αναπτήρα της δίπλα από την αντλία.

Πραγματικά, πολύ βλακώδης κίνηση, μιας και άρπαξε αμέσως φωτιά η δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου της και φυσικά μάταια προσπαθούσε να την σβήσει φυσώντας την.

Το τι έγινε μετά το καταλαβαίνεται. Παρόλο τον πάγο που είχε το αμάξι άρχισε να τυλίγεται στις φλόγες και το αυτοκίνητο που βρισκόταν από πίσω της και κατέγραφε το σκηνικό, έσπευσε να εξαφανιστεί για να γλιτώσει από την έκρηξη. Σίγουρα δεν είχε σκεφτεί τις συνέπειες και έτσι την πάτησε. Τώρα το πως εξελίχθηκε αυτή της η κίνηση ένας θεός το ξέρει!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!