Αυτή η Lamborghini φτιάχτηκε σε ένα υπόγειο!

Όταν έχεις αγάπη για τα ακριβά αυτοκίνητα όπως μια  Lamborghini αλλά όχι και την οικονομική άνεση να αγοράσει κάποιο από αυτά, βρίσκεις μερικές λύσεις..

Αυτός ο τύπος λοιπόν, κατάφερε το ακατόρθωτο μετά από πολύ καιρό. Ξεκίνησε την ιδέα του σε ένα υπόγειο και το αποτέλεσμα το λιγότερο που μπορεί να χαρακτηριστεί είναι θεαματικό! Έφτιαξε καλούπι από ξύλα, τα οποία τα αφαίρεσε βεβαίως αργότερα και ασχολήθηκε ο ίδιος με τα μηχανικά και τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου!

Το μόνο του πρόβλημα ήταν πως θα τη βγάλει από το υπόγειο. Αλλά τι είναι να γκρεμίσεις ένα τοίχο τη στιγμή που μια Lamborghini και μάλιστα πολυτελείας, θα ξεπροβάλλει από το υπόγειό σου?

Δείτε τις εικόνες της εντυπωσιακής δουλειάς…

(Κάνε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση)

Αυτή η Lambo φτιάχτηκε σε ένα υπόγειο aggouria.gr Αυτή η Lambo φτιάχτηκε σε ένα υπόγειο aggouria.gr Αυτή η Lambo φτιάχτηκε σε ένα υπόγειο aggouria.gr Αυτή η Lambo φτιάχτηκε σε ένα υπόγειο aggouria.gr Αυτή η Lambo φτιάχτηκε σε ένα υπόγειο aggouria.gr Αυτή η Lambo φτιάχτηκε σε ένα υπόγειο aggouria.gr Αυτή η Lambo φτιάχτηκε σε ένα υπόγειο aggouria.gr Αυτή η Lambo φτιάχτηκε σε ένα υπόγειο aggouria.gr Lamborghini aggouria.gr Lamborghini aggouria.gr Αυτή η Lambo φτιάχτηκε σε ένα υπόγειο aggouria.gr Αυτή η Lambo φτιάχτηκε σε ένα υπόγειο aggouria.gr Αυτή η Lambo φτιάχτηκε σε ένα υπόγειο aggouria.gr Lamborghini aggouria.gr Αυτή η Lambo φτιάχτηκε σε ένα υπόγειο aggouria.gr Αυτή η Lambo φτιάχτηκε σε ένα υπόγειο aggouria.gr Lamborghini aggouria.gr Αυτή η Lambo φτιάχτηκε σε ένα υπόγειο aggouria.gr Lamborghini aggouria.gr Αυτή η Lambo φτιάχτηκε σε ένα υπόγειο aggouria.gr Αυτή η Lambo φτιάχτηκε σε ένα υπόγειο aggouria.gr Lamborghini aggouria.gr Αυτή η Lambo φτιάχτηκε σε ένα υπόγειο aggouria.gr Αυτή η Lambo φτιάχτηκε σε ένα υπόγειο aggouria.gr Lamborghini aggouria.gr Αυτή η Lambo φτιάχτηκε σε ένα υπόγειο aggouria.gr Lamborghini aggouria.gr Αυτή η Lambo φτιάχτηκε σε ένα υπόγειο aggouria.gr Lamborghini aggouria.gr Lamborghini aggouria.gr

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!