Το Jumanji υπάρχει πραγματικά… (εικόνες + βίντεο)

Θυμάσαι το Jumanji έτσι; Και ποιος δεν το θυμάται άλλωστε.

Η γνωστή ταινία βασίστηκε σε ένα παιδικό παραμύθι βέβαια, όμως το επιτραπέζιο πραγματικά υπάρχει. Και δεν μιλάμε για μερικές απομιμήσεις του Jumanji που βγήκαν μετά την ταινία σε φτηνή έκδοση με χαρτί, αλλά για το αυθεντικό επιτραπέζιο παιχνίδι.

Υπάρχει ένα μοναδικό κομμάτι και είναι χειροποίητο. Τι άλλο θα μπορούσε να ήταν. Καμία σχέση με της φτηνές απομιμήσεις επιτραπέζιων παιχνιδιών Jumanji  που βγήκαν κατά καιρούς. Όλο σκαλισμένο στο χέρι, ακόμα και τα ζάρια του. Η λεπτομέρεια είναι ακόμα και στα μισοσβησμένα και (υποτίθεται)πολυκαιρισμένα γράμματα.

Εντάξει δεν θα βγουν λιοντάρια, σαρκοφάγα φυτά και η μισή ζούγκλα από μέσα, αλλά σίγουρα είναι ένα πολύ ωραίο vintage δημιούργημα με πολύ μεράκι!

Δες το βίντεο και κάνε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση….

Jumanji aggouria.gr(1)Η γνωστή ταινία βασίστηκε σε ένα παιδικό παραμύθι βέβαια, όμως το επιτραπέζιο πραγματικά υπάρχει. Και δεν μιλάμε για μερικές απομιμήσειςJumanji aggouria.gr(1)Η γνωστή ταινία βασίστηκε σε ένα παιδικό παραμύθι βέβαια, όμως το επιτραπέζιο πραγματικά υπάρχει. Και δεν μιλάμε για μερικές απομιμήσειςΗ γνωστή ταινία βασίστηκε σε ένα παιδικό παραμύθι βέβαια, όμως το επιτραπέζιο πραγματικά υπάρχει. Και δεν μιλάμε για μερικές απομιμήσειςJumanji aggouria.gr(1)   Η γνωστή ταινία βασίστηκε σε ένα παιδικό παραμύθι βέβαια, όμως το επιτραπέζιο πραγματικά υπάρχει. Και δεν μιλάμε για μερικές απομιμήσειςJumanji aggouria.gr(1)Η γνωστή ταινία βασίστηκε σε ένα παιδικό παραμύθι βέβαια, όμως το επιτραπέζιο πραγματικά υπάρχει. Και δεν μιλάμε για μερικές απομιμήσεις Jumanji aggouria.gr(1)

Κράτα το

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!