8 Καλοί λόγοι για να κάνεις σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα

Η σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα είναι ένα όνειρο πολλών αντρών που ξεκινάει από μικρή ηλικία συνήθως..

Κάποιοι κλασσικά ερωτεύονται τη δασκάλα τους και πάει λέγοντας. Όμως και αργότερα, το να είναι ένας άντρας με μια μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα δεν το βρίσκει κακή ιδέα ούτε αυτός, ούτε οι φίλοι του και μάλιστα θεωρείται και τυχερός. Άλλοι πάλι, έχουν εντελώς αντίθετοι γνώμη, και κάποιοι άλλοι το βρίσκουν απλά αδιάφορο.

 

 

Κι όμως υπάρχουν μερικοί καλοί λόγοι για να κάνει σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα, στην ηλικία των 20 ή των 30…

Μπορούν να συνομιλήσουν καλύτερα

Έχει άπειρα θέματα να συζητήσει μαζί σου γιατί έχει μεγαλύτερη εμπειρία και μάλιστα μπορεί να σου “ανοίξει” τα μάτια για το τι πραγματικά θέλει μια μικρότερη γυναίκα. Έτσι θα αποκτήσεις τη γνώση που χρειάζεται για τις μετέπειτα σχέσεις σου

Μια μεγαλύτερη γυναίκα ξέρει τι θέλει

Εκτός του ότι ξέρει τι θέλει δεν τρέφει και αυταπάτες. Μπορεί να καταλάβει τι νιώθει ακριβώς την κάθε στιγμή και δεν θα το βάλει στα πόδια στα δύσκολα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως μια νεότερη δεν θα το κάνει.

Είναι πιο εστιασμένη στην καριέρα της

sxesi me megaliteri ginaika σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα

Όταν μιλάμε για καριέρα εννοούμε γενικά την εργασία της όποια και να είναι αυτή. Τώρα θα απορείς πουκολλάει αυτό με τη σχέση… Αυτό από μόνο του την κάνει δυναμική χωρίς να προσκολλάται επάνω σου 24 ώρες το 24ωρο και να σε πνίγει όπως μπορεί να γίνει με μικρότερες σε ηλικία γυναίκες.

           Είναι πιο ευγνώμων σε ότι αφορά τη σχέση

Ξέρει ότι το νεαρό της ηλικίας σου ίσως δεν έχει πολλές δυνατότητες, έτσι οτιδήποτε προσφέρεις θα εκτιμηθεί και ειδικά οι στιγμές ρομαντισμού. Φτάνει να είναι αληθινές γιατί καταλαβαίνει τη διαφορά.

Είναι καλύτερη στο κρεβάτι

Εμπειρία βλέπεις…

Είναι πιο ανοιχτή στο να δοκιμάσει νέα πράγματα

Η ομορφιά με γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας είναι ότι έχουν λίγο παραπάνω την αίσθηση του ελέγχου στη σχέση κάποιες φορές. Έτσι όταν προτείνεις οτιδήποτε καινούριο δεν πρόκειται να αρνηθεί… Είναι δυνατόν αφού έχει παραπάνω έλεγχο να μην μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτό που προτείνεις;

Μπορείς να μάθεις πολλά από εκείνη

Το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι η μάθηση. Χωρίς εκπαίδευση δεν είμαστε τίποτα. Μην πάει το μυαλό σου μόνο στο κρεβάτι. Εκείνη μπορεί να σου μάθει μέσα από τη ζωή της πως να αντιμετωπίζεις δύσκολες καταστάσεις και πολλά άλλα.

Ξέρει πως να είναι πιο seχy

sxesi me megaliteri ginaika

Μια γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας ξέρει πως να φροντίσει τον εαυτό της χωρίς πειράματα. Είναι πάντα περιποιημένη χωρίς να τα πετάει όλα έξω και έχει αέρα που κάνει τα βλέμματα να κολλάνε επάνω της χωρίς πάντα να το επιδιώκει. Πολλές γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας βάζουν κάτω κοπέλες με τα μισά τους χρόνια και μάλιστα χωρίς να τις έχει αγγίξει το χέρι του χειρούργου. Αυτό μόνο εκείνες ξέρουν πως το κάνουν…

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!