64χρονος ζωγραφίζει με το “εργαλείο” του για πινέλο (Video)

Απ’ ότι φαίνεται η νέα τάση στην ζωγραφική είναι τα πορτρέτα, τα οποία δημιουργούνται με ένα περίεργο πινέλο.

Τον προηγούμενο μήνα, ένας 44χρονος από την Δανία εξέπληξε τους πάντες με τον πίνακα που ζωγράφισε, για την τελευταία πολυσυζητημένη φωτογράφιση της Kim Kardashian, χρησιμοποιώντας μόνο μπογιές και το εργαλείο του.

Κι αν νομίζεις ότι δεν διάβασες καλά, δες και το καλύτερο. Δεν είναι ο μόνος που χρησιμοποιεί αυτόν τον τρόπο, αλλά πολύ πριν από αυτόν υπήρχε και ένας 64χρονος Αυστραλός, ο οποίος χρησιμοποιεί το όνομα Pricasso.

Ο συγκεκριμένος “καλλιτέχνης”, αν μπορούμε να τον πούμε έτσι, έχει δηλώσει ότι αποφάσισε να μπει στην εξειδικευμένη αγορά πριν από 10 χρόνια, όταν έκανε μια αναζήτηση στο Google και είδε ότι δεν υπήρχε κάποιος άλλος ο οποίος να χρησιμοποιεί την συγκεκριμένη πρωτότυπη τεχνική. Εκτός βέβαια και αν ο Δανός απλά δεν είχε δημιουργήσει ακόμη site.

 zografos-portreta-aggouria.net_

O Pricasso σε δηλώσεις του είπε ότι πάντα ήξερε ότι έχει πολύ μεγάλο ταλέντο και ασχολούταν με την συγκεκριμένη τέχνη, απλά έπρεπε να βρει κάτι πιο προοδευτικό να κάνει ώστε να του αποφέρει και χρήματα, σημειωτέον ότι πολλές φορές χρησιμοποιεί και τον πισινό του.

pinakas einstein aggouria.net

Τώρα λοιπόν μπορεί να βγάλει τα προς το ζην (και μερικά περισσότερα) μόνο από το πέoς του. Εκτός από το ότι έχει ήδη μια αρκετά καλή καριέρα, μιας και οι πίνακες του είναι πολύ εντυπωσιακοί, έχει ακόμη και μια συναρπαστική σελίδα στο Wikipedia.

pricasso pinakas aggouria.net

Επειδή όμως το δέρμα εκεί κάτω είναι ευαίσθητο άρχισε πρόσφατα να φτιάχνει τα δικά του χρώματα φιλικά προς το ανθρώπινο δέρμα, για την καταπολέμηση των ερεθισμών.

Έχει κάνει υπέροχες προσωπογραφίες του Bart Simpson, του Barack Obama και πολλών ακόμη και σε αυτό το βίντεο αποφάσισε να φτιάξει το πορτρέτο αυτής της τυχερής ρεπόρτερ που τον επισκέφθηκε για την συνέντευξη.

Δες το βίντεο και πες μου την άποψη σου για αυτόν τον νέο τρόπο που προωθεί ο Αυστραλός. Θα αγόραζες ποτέ πίνακα αν ήξερες με το πως τον έχει φτιάξει;

>> Δες όλα τα άρθρα από το Περίεργα Βίντεο!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!