Αντρική μόδα: 6 πράγματα που απαγορεύεται να κανείς!

Έχεις σκεφτεί ότι κάποιες φορές οι γυναίκες λέμε ‘όχι’ στο ντύσιμο των αντρών; Ότι κάποια στυλιστικά λάθη σου, μπορούν να αποβούν μοιραία για τη σχέση σου; Κι όμως, το ντύσιμο για μια γυναίκα θεωρείται επέκταση του εαυτού σου.

Οι άντρες κάνουν πάρα πολλά  λάθη στο ντύσιμο τα οποία οι γυναίκες δεν αντέχουν να βλέπουν! Μπορεί να μην τα έχεις σκεφτεί ποτέ, αλλά ήρθε η ώρα να τα μάθεις!

Για να δούμε τα πιο σημαντικά λάθη που θα πρέπει να αποφύγεις!

 

 

Μην καλύπτεις την καραφλίτσα σου!

Η καραφλίτσα πλέον δεν υπάρχει μόνο στις μεγάλες ηλικίες των αντρών αλλά και στις πολύ νεότερες. Και πίστεψέ με δεν θεωρείται πάντα αρνητικό. Το αρνητικό είναι να προσπαθήσεις να την καλύψεις… Αυτό φαίνεται πάντα! Μην τραβάς το μαλλί σου από την μία άκρη στην άλλη και μην φοράς περουκίνι… Άλλωστε οι ωραιότεροι και seχi άντρες στη showbiz δεν έχουν και την πιο πλούσια κόμη!

min kalitpeis tin karaflitsa soy

Για περισσότερες πληροφορίες για το πως βρίσκουμε το σωστό μέγεθος ρούχων δες εδώ!

 

Σανδάλια με κάλτσες

Παλαιότερα όποιος φορούσε σανδάλια με κάλτσα ήτανε τουρίστας. Τώρα πλέον δεν είναι δικιά τους στυλιστική αποκλειστικότητα… Μην κάνεις αυτό το λάθος. Ποιος ο λόγος να βάλεις κάλτσα σε ένα πέδιλο; Αν κρυώνεις βάλε αθλητικό παπούτσι!

sandali me kaltsa

Άσπρη κάλτσα και κουστούμι

Βγαίνεις το πρώτο σου ραντεβού σε ένα πολύ ωραίο εστιατόριο. Φοράς το κουστούμι σου το φρεσκοσιδερωμένο, το έχεις ταιριάξει τέλεια με ζώνη και παπούτσια. Κάθεσαι στην καρέκλα και ξεπροβάλει η άσπρη η κάλτσα μέσα στο μαύρο συνολάκι. Αυτό θεωρείται απλώς καταστροφή!

oxi aspri kaltsa

 

Βάλε ζώνη για να αποφύγεις ατυχήματα

Bale zoni

Καλό θα ήτανε να φοράς ζώνη. Τις προάλλες μου έπεσε ένα κέρμα και έσκυψε ένα παλικάρι να το σηκώσει. Το μόνο που θυμάμαι είναι η εικόνα του παντελονιού του να κατεβαίνει και να φαίνεται το γνωστό χώρισμα!

Μην φοράς Croks

Τα Croks μπορεί να είναι μόδα στις μέρες μας αλλά μην νομίζεις ότι αρέσουν και στις γυναίκες ιδιαίτερα. Είναι αρκετά χοντροκομμένα και δεν έχουνε να ποσθέσουν τίποτα στο στυλ σου.

croks

Για περισσότερες στυλιστικές συμβούλες αντρών δες εδώ!

Μην φοράς φαρδιά ρούχα

Αυτή είναι μια τάση που έχουν κυρίως οι νεότερης ηλικίας άντρας 16 – 24. Τα τζιν είναι τόσο φαρδιά, που δεν μπορείς να καταλάβεις το σώμα του άλλου. Σε κάνουν να φαίνεσαι αρκετά χοντρούλη και άτσαλο.

Όπως είπαμε οι γυναίκες βλέπουν το ντύσιμο ως προέκταση του εαυτού σου και αυτό το λόγο δεν θα έχεις και πολύ μεγάλη επιτυχία!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!