Πως να βρεις το σωστό μέγεθος σακάκι και παντελόνι!

Δοκιμάζεις κοστούμια και πάντα κάτι δεν σου κάθεται καλά; Δεν ξέρεις το ποιο είναι το σωστό μέγεθος σακάκι και παντελόνι; Το aggouria.net σου έχει τη λύση!

Το κοστούμι είναι αυτό που δίνει τύπο στον άντρα είτε είναι πολύ επίσημο είτε ακολουθεί το μοντέρνο στυλ της μόδας. Βέβαια και αυτό προϋποθέτει να το φοράς και να μην σε φοράει και φυσικά να ξέρεις το ποιο πρέπει να διαλέξεις για να είναι το ιδανικό για το σώμα σου.

Το σωστό νούμερο στα ανδρικά κοστούμια παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Για να το φοράς σίγουρα θέλεις να είσαι κομψός και όχι σαν να φοράς ένα τσουβάλι. Από την άλλη και το πολύ στενό δεν είναι ωραίο αισθητικά.

Και φυσικά μην δίνεις όλη σου την προσοχή μόνο στο παντελόνι αν θέλεις να κάνεις την σωστή επιλογή, αλλά και στο σακάκι.

Πως μπορείς όμως να καταλάβεις ποιο είναι το νούμερο σου; Τι πρέπει να προσέξεις;

 

 

Δες περισσότερες ιδέες για να είσαι πάντα μέσα στη μόδα εδώ!

 

 

Τι να προσέξεις όταν διαλέγεις κοστούμι

andriko kostoumi

Τα δύο βασικά σημεία που πρέπει να δώσεις έμφαση αρχικά για να καταλάβεις αν φοράς το σωστό νούμερο σακάκι και παντελόνι είναι οι ώμοι και η εφαρμογή που κάνει πίσω το παντελόνι.

antriko kostoumi

Αν τραβάει πολύ το ύφασμα στον ώμο ή δεν εφάπτεται ακριβώς σίγουρα δεν είναι το νούμερο σου. Επίσης, αν το παντελόνι πίσω κάνει σακούλα ή είναι εφαρμοστό σαν κολάν και πάλι δεν είναι το σωστό νούμερο.

sosto antriko kostoumi

Όσον αφορά τον γιακά, θα πρέπει να αγκαλιάζει τον σβέρκο και να αφήνει περιθώριο στο πουκάμισο να ξεχωρίζει πάνω από αυτόν. Σε περίπτωση που είναι φαρδύς στο σβέρκο ή τόσο εφαρμοστός που να μαζεύεται το ύφασμα ψηλά στην πλάτη μην μπεις στον κόπο να το διαλέξεις.

antriko kostoumi

Άλλο ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να προσέξεις είναι τα κουμπιά. Όταν στο δίκουμπο σακάκι κουμπώνεις το πρώτο επάνω κουμπί μετά βίας, πάλι δεν έχεις βρει το σωστό μέγεθος σακάκι. Πρέπει σε εκείνο το σημείο να είναι χαλαρό το ύφασμα και να μην κάνει τραβήγματα.

manikia sakaki

Τώρα περνάμε στα μανίκια. Στο ιδανικό μέγεθος σακάκι το μανίκι φτάνει στον καρπό όταν είναι τεντωμένο και αφήνει περιθώριο στο να προεξέχει το πουκάμισο. Εννοείται πως απαγορεύεται να είναι πολύ πιο πάνω από το πουκάμισο ή να το υπερκαλύπτει τελείως, φτάνοντας στη μέση της παλάμης.

antriko kostoumi

Για το τέλος αφήσαμε το σωστό μήκος. Για το σακάκι πρέπει να προσέξεις το τελείωμα του να είναι λίγο πιο κάτω από την μέση σου, ούτε πολύ πιο επάνω αλλά ούτε και στη μέση από το γοφό σου.

Όσο για τα μπατζάκια σου να εφαρμόζουν ακριβώς με το παπούτσι σου και να μην το καλύπτουν ή να αφήνουν ακάλυπτες τις κάλτσες σου.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!