Οι 5 καλύτερες φωτογραφίες – οφθαλμαπάτες του κυκλοφορούν!

Αρκετά είναι τα παραδείγματα φωτογραφιών που κρύβουν οφθαλμαπάτες και προκαλούν ψευδαισθήσεις. Όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας και φωτογράφου, ενώ φυσικά υπάρχουν και κάποιες οι οποίες σίγουρα έχουν πειραχθεί με το Photoshop, απλά έχει γίνει τόσο όσο να μην είναι ευδιάκριτο το τι έχει αλλαχθεί.

Προφανώς και οι πιο πετυχημένες είναι εκείνες που από φυσικού τους φαίνονται έτσι και μπορούν να σε μπερδέψουν λόγω των ψευδαισθήσεων που προκαλούν.

Ποιες είναι όμως οι πιο πολυσυζητημένες εικόνες που κυκλοφορούν στο internet και εντάσσονται στην κατηγορία της οφθαλμαπάτης;

 

Φωτογραφίες που κρύβουν οφθαλμαπάτες και θα σε δυσκολέψουν να τις βρεις!

fotografia-gunaika-pseudaisthisi

Αυτή είναι η μόνη φωτογραφία στην οποία έχουν χρησιμοποιήσει το Photoshop, αλλά και πάλι δεν μπορείς να το καταλάβεις αν δεν κοιτάξεις προσεκτικά. Να δώσω λοιπόν ακόμη ένα στοιχείο. Δες προσεκτικά το χέρι της!

fotografies-ofthalmapates

Εδώ τι βλέπεις; Το σκέπασμα αυτό έχει πάρα πολλά σχέδια με λουλούδια επάνω του. Τόσα πολλά που μπερδεύει το μάτι και δεν μπορεί να εντοπίσει το πιο σημαντικό της εικόνας…Τι μας δείχνει λοιπόν; Μα φυσικά το κόκκινο στεφάνι που είναι μπροστά στο κρεβάτι. Όχι δεν ήταν μαρκάρισμα για να εστιάσεις σε εκείνο το σημείο, αλλά κάπως έτσι την πάτησαν οι περισσότεροι.

gunaikes-pagkaki-ofthalmapati

Για δες κι εδώ. Βλέπεις κάτι περίεργο; Που είναι το παγκάκι οέο; Οι κοπέλες αυτές είναι σαν να κάθονται στον αέρα. Η πιο λογική εξήγηση που έχουν δώσει στα social media είναι ότι έχει πιο λεπτά κομμάτια ξύλου το κάθισμα και γι αυτό δεν φαίνονται και τόσο ξεκάθαρα.

perierges-eikones-quiz-aggouria-net

Αυτό ίσως είναι και το πιο εύκολο για να το βρεις χωρίς την βοήθεια μου. Βρήκες λοιπόν το κρυμμένο αντικείμενο της φωτογραφίας;

eikona-krummeno-kinito

Η τελευταία έχει σίγουρα τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και για να πω την αλήθεια ούτε κι εγώ κατάφερα να εντοπίσω το κινητό μέσα σε αυτή την εικόνα. Επειδή θα έσκαγα όμως, έψαξα και βρήκα την λύση, όπως θα δεις και στην εικόνα που ακολουθεί!

lusi-grifos-aggouria-net

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!