5 Άτομα που βρήκαν τον χειρότερο θάνατο!

Ο θάνατος είναι κάτι που όλοι θα βιώσουμε. Το πότε και το που θα συμβεί όμως δεν το ξέρουμε. Πολλοί έχουμε ακούσει για περίεργους θανάτους που έχουν συμβεί. Κάποιοι από αυτούς είναι αλήθεια και κάποιοι άλλοι είναι απλά μύθοι. Έχεις σκεφτεί ποτέ ποιος θα ήταν ο χειρότερος τρόπος να πεθάνει κάποιος;

Ο καθένας από εμάς μπορεί να σκεφτεί κάτι διαφορετικό. Είναι ανάλογα με τις φοβίες και τα βιώματα που έχει ο καθένας μας. Έψαξα όμως και βρήκα κάποιους θανάτους που πιστεύω ότι θα συμφωνήσεις κι εσύ ότι δεν θα ήθελες να σου συμβεί κάτι παρόμοιο.

5 Άσχημοι θάνατοι που έχουν συμβεί!

 

Θάνατος από πιράνχας

8anatos piranxa

Δες επίσης τους 10 πιο περίεργους θανάτους!

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέχεια στην Βολιβία το 2011. Ένας νεαρός 18 ετών μέθυσε και αποφάσισε να πηδήξει από το κανό στη λίμνη που ήταν γεμάτη με πιράνχας. Η επίθεση από τα πιράνχας κατέληξε σε τραγωδία καθώς τον έκαναν να αιμορραγήσει μέχρι θανάτου. Είναι πολύ σπάνιες οι περιπτώσεις που θα ακούσεις για τέτοιου είδες επίθεση, αλλά απ’ότι φαίνεται ο 18χρονος δεν ήταν ιδιαίτερα τυχερός.

Θάνατος από μούσι

megalo mousi 8anatos

O Hans Steininger είναι γνωστός γιατί είχε μία από τις μεγαλύτερες γενειάδες στον κόσμο. Συνήθως είχε την γενειάδα του τυλιγμένη σε μια δερμάτινη θήκη για να μην τον εμποδίζει στην κίνησή του. Μια μέρα ξέχασε να το κάνει και το μέρος στο οποίο βρισκόταν έπιασε φωτιά. Προσπαθώντας να φύγει από το κτήριο πάτησε τα γένια του και από την πτώση που είχε χτύπησε και έσπασε τον λαιμό του.

Θάνατος στις φωτογραφίες γάμου

pnigmos

Δες επίσης 11 φωτογραφίες ανθρώπων λεπτά πριν τον θάνατο τους!

Μια γυναίκα ηλικίας 30 ετών πέθανε όταν πήγε να τραβήξει της φωτογραφίες του γάμου της λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο. Επέπλεε στο νερό για την φωτογράφηση και σιγά σιγά το ύφασμα άρχισε να γίνεται όλο και πιο βαρύ από το νερό που τραβούσε. Ζήτησε από τον φωτογράφο να την βοηθήσει αλλά τελικά το βάρος του υφάσματος ήταν πολύ μεγάλο και την έκανε να βυθιστεί και να πνιγεί.

Θάνατος στο φέρετρο

periergos thanatos

Μία γυναίκα διαγνώστηκε λάθος ότι ήταν νεκρή από τους γιατρούς στην Ρωσία. Την ημέρα της κηδείας της ξύπνησε από κόμμα στο οποίο βρισκόταν. Όταν συνειδητοποίησε ότι είναι σε φέρετρο και ότι μπορεί να την θάψουν ζωντανή φώναξε όσο περισσότερο γινόταν για να την ακούσουν αλλά μάταια. Τελικά από το σοκ έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθανε.

Θάνατος σε πισίνα

periergoi thanatoi

Δες επίσης 8 ανθρώπους που πέθαναν και επανήλθαν στην ζωή!

Ένας από τους πιο ειρωνικούς θανάτους που θα ακούσεις ποτέ σου. Στην Νέα Ορλεάνη πνίγηκε σε πισίνα ένας άντρας σε ένα πάρτι για ναυαγοσώστες. Το πάρτι αυτό έγινε για να γιορτάσουν το γεγονός ότι είχαν την πρώτη σεζόν τους χωρίς να υπάρξει κανένας πνιγμός. Όταν το πάρτι τελείωσε παρατήρησαν ένα σώμα στο κάτω μέρος της πισίνας. Αν και ο ίδιος δεν ήταν ναυαγωσώστης, υπήρχαν 4 πιστοποιημένοι ναυαγοσώστες στο πάρτι.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!