4 Συμβουλές για να αποκτήσεις το σωστό μούσι!

Αν ανήκεις στους άντρες με μούσια πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις και πως είναι πραγματικά το σωστό μούσι. Αν δεν μπορείς να το έχεις όπως πρέπει είναι προτιμότερο να μην το έχεις καθόλου.

Όταν έχεις ένα πρόχειρο και καθόλου προσεγμένο μούσι το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θέλεις να βγάλεις.

Επίσης πρόσεξε… αν τα γένια σου είναι πολύ αραιά, πάλι είναι καλύτερα να ξυρίζεσαι εντελώς.

 

Δες Επίσης: 6 Tips για να μεγαλώσεις το μούσι σου!

 

Δες λοιπόν τους κανόνες για να αποκτήσεις το σωστό μούσι.

Μάκρος 6-8 εβδομάδων.

Αυτό ποικίλει ανάλογα το πόσο γρήγορα μακραίνουν τα γένια σου. Μέχρι να το φτάσεις εκεί βέβαια θα φαίνεται απεριποίητο ειδικά αν έχεις αραιά γένια αλλά είναι μια διαδικασία που πρέπει να περάσεις για να έχεις το σωστό αποτέλεσμα. Μέσα σε 6-8 εβδομάδες θα έχεις αποκτήσει το κατάλληλο μάκρος τρίχας ώστε να μπορείς να το διαμορφώσεις.

Διάλεξε τι στυλ μούσι θέλεις και κράτα το.

Δεν χρειάζεται να πειραματίζεσαι. είναι επικίνδυνο να χρειαστεί να ξυριστείς και να γυρίσεις στο πρώτο βήμα ξανά ωστε να μπορείς να το διαμορφώσεις από την αρχή.

Συμβουλές για να αποκτήσεις το σωστό μούσι

Κράτησε το μούσι σου καθαρό.

Δεν έχει σημασία το στυλ που θα επιλέξεις. Μην αφήνει αδέσποτες τρίχες από δω κι από κει και μην αφήνεις για κανέναν λόγο τρίχες κοντα στα ζυγωματικά σου γιατί “κλείνει” τα μάτια σου. Πρέπει να αναδεικνύεις το βλέμμα σου αφού οι γυναίκες εστιάζουν αρκετά στα μάτια. Επίσης μην ξεχνάς τον λαιμό. ο λαιμός πρέπει να είναι καθαρός από τρίχες.

το σωστό μούσι aggouria.net

Χρησιμοποίησε το ξυράφι.

Δες επισης: Tips για να αποκτήσεις πιο πυκνά γένια!

Μη χρησιμοποιείς μόνο την μηχανή. Το καθάρισμα πρέπει να γίνεται με ξυράφι για να μένει το δέρμα λείο κι εσύ να δείχνεις περιποιημένος κάτι που εκτιμούν οι γυναίκες πολύ.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!