20+2 Εικόνες που θα εκνευρίσουν τους τελειομανείς!

Κατά βάθος, λίγο – πολύ όλοι μας είμαστε τελειομανείς, μιας και μας αρέσει να υπάρχει τάξη γύρω μας και όλα να αγγίζουν την τελειότητα, ακόμη και αν βαριόμαστε να κάνουμε πολλά πράγματα. Είναι αυτό που λένε, αν είναι να κάνεις κάτι φρόντισε τουλάχιστον να το κάνεις σωστά.

Είναι αντιαισθητικό να βλέπεις ότι δεν υπάρχει μια σειρά, ειδικά σε αρχιτεκτονικά σχέδια τα οποία αφορούν είτε το ίδιο σου το σπίτι είτε ακόμη και τους δρόμους. Όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε αναρωτηθεί “Μα καλά δεν έβλεπαν τι έκαναν, όταν το έφτιαχναν;”. Προφανώς και έβλεπαν, αλλά έλα μωρέ τώρα ποιος νοιάζεται;

Δεν πάει όμως έτσι, γιατί ξέρετε υπάρχουμε και Εμείς, που εκνευριζόμαστε όταν τα βλέπουμε όλα αυτά και δεν θεωρούμε ότι εσείς οι επαγγελματίες έχετε τρελό χιούμορ.

Τώρα σίγουρα με λες υπερβολική, ε; Δες τις εικόνες που ακολουθούν και πες μου ότι εσύ δεν ήθελες να τραβήξεις τα μαλλιά σου!

 

Αποτελέσματα που δημιουργούνται όταν οι τελειομανείς παίρνουν ρεπό

antiaisthitika lathiteliomanispolitikoi mixanikoi lathiperierges sunithiesperierges ikonesperierges ikones trofimaperierges eikones toualeteslathi proiontalathi plakakialathi marketlathi fagitalathi epipla kouzinaskataskeuastika lathikataskeuastika lathi mpanioekneuristikes sunithiesekneuristikes eikones teliomaniseikones teliomaniseikones lathieikones glukaeikones dromosasimmetra plakakiaarxitektonika lathi

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!