17χρονη έχει μια σπάνια αλλεργία στο…

Η 17χρονη Alexandra Allen από το Mapleton των ΗΠΑ, έχει μια εξαιρετικά σπάνια αλλεργία που με δυσκολία μπορεί κάποιος να πιστέψει και νομίζω ότι κανείς μας δεν είχε φανταστεί ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Η αλλεργία της λοιπόν είναι στο νερό και επειδή ήταν το ίδιο δύσκολο και για την κοπέλα να πιστέψει ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, έχει κάνει μια σειρά από εξετάσεις ούτως ώστε να δει μήπως την πειράζει κάποια συγκεκριμένη χημική ουσία που περιέχεται μέσα του.

Βέβαια, το μόνο που έχουν δείξει όλες οι εξετάσεις της μέχρι στιγμής είναι ότι έχει δυσανεξία στο H2O. Όταν λέμε όμως H2O δεν εννοούμε μόνο το πόσιμο νερό, αλλά και την βροχή, τον ιδρώτα, την πισίνα, ακόμη και το ίδιο της το δάκρυ.

perierges idisis aggouria.net

Τα σημεία λοιπόν του σώματος της που έρχονται σε επαφή με κάτι από όλα αυτά που αναφέραμε, αυτομάτως πρήζονται, ενώ ταυτόχρονα προκαλούν φαγούρα και την εμφάνιση εξανθημάτων.

Η Alexandra διαπίστωσε για πρώτη φορά αυτό το πρόβλημα σε ηλικία 12 χρονών, όταν αποφάσισε να μπει στο υδρομασάζ της οικογένειας και μέσα σε λίγα μόλις λεπτά πετάχτηκε πάνω γεμάτη εξανθήματα.

allergika eksanthimata

Στην ουσία λέει ότι αυτό που νιώθει είναι σαν να της τρίβουν το δέρμα με γυαλόχαρτο, ή ακόμη καλύτερα σαν να μπαίνει για λίγο μέσα σε μία δεξαμενή με οξύ και το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει μετά, είναι να ξυθεί τόσο πολύ μέχρι να βγάλει την πέτσα της.

spanies allergies

Η ασθένεια αυτή ονομάζεται υδατογενής κνίδωση και όπως δηλώνουν οι γιατροί είναι τόσο σπάνια που η κοπέλα είναι μία στους 34 που την έχουν.

Φυσικά και όλα αυτά την δυσκολεύουν πολύ, όμως δεν το βάζει κάτω και έχει αλλάξει την διατροφή της, ενώ κάνει μέτριες ασκήσεις για να μην ιδρώνει πολύ. Όσο για το μπάνιο κάνει 3 φορές την εβδομάδα το πολύ και αυτό για πολύ λίγα λεπτά και με κρύο νερό για να μην προλάβει να επιδράσει στο σώμα της.

Οι γιατροί προβλέπουν ότι η κατάσταση της κοπέλας θα χειροτερεύει χρόνο με τον χρόνο, μέχρι που μπορεί κιόλας κάποια στιγμή το πόσιμο νερό να κλείσει τον λαιμό της.

[adrotate banner=”12″]

Εσύ ήξερες ότι υπάρχει το συγκεκριμένο είδος αλλεργίας;

>> Δες όλα τα άρθρα από τις Ειδήσεις – Κόσμος!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!