Χωρισμός : 15 σημάδια που δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να χωρίσετε

‘Κάθε σχέση θα τελειώσει με χωρισμό ή με θάνατο’ . Μπορεί να ακούγεται πολύ βαρύ, αλλά αν το σκεφτείς καλύτερα ισχύει.

Ο χωρισμός στην ζωή μας, στους περισσότερους ανθρώπους θα επαναλειφθεί αρκετές φορές μέχρι να βρεις κάποιον που θα ταιριάζεις πραγματικά.

Δυστυχώς ο χωρισμός δεν είναι εύκολος, ειδικά αν έχεις προχωρήσει σε επόμενο στάδιο όπως η συμβίωση. Αν ο χωρισμός είναι αμφίπλευρος τότε τα πράγματα είναι ευκολότερα. Αν όμως ο ένας από τους δύο τον απαιτήσει, τότε … καλή επιτυχία! Ο χωρισμός των πραγμάτων, η μετακόμιση, οι κοινές παρέες είναι κάποιες από τις δυσκολίες που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις.

Ποια είναι τα σημάδια ότι μία σχέση έχει πλέον τελειώσει; Δες τα 15 σημάδια.

 

Για περισσότερες συμβουλές περι γυναικών και σχέσεων δες εδώ!

 

Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη

trust

Όταν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, τότε έρχεται η αρχή του τέλους. Κάποιος κάποτε μου είπε ότι θέλει να βγαίνει έξω με την γυναίκα του για να ξέρει ότι δεν τον απατάει. Αυτό είναι άκρως και γελοίο και υποτιμητικό και για τους 2.

 

Όταν το ραντεβού γίνεται αγγαρεία

aggaria

Όταν η χαρά του ραντεβού γίνεται αγγαρεία κάτι σίγουρα δεν πάει σωστά. Όταν αρχίζεις να ψάχνεις δικαιολογίες για ακυρώση της συνάντησης, τότε δεν υπάρχει λόγος να πιέζεσαι και να συνεχίζεις τη σχέση.

 

Δεν συναντιέστε τόσο συχνά όσο θα ήθελες

Κάποιες φορές δεν μας φτάνει ο χρόνος που βλέπουμε τη σχέση μας και μας ενοχλεί που αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Αν λοιπόν, αυτό σε θλίβει και ο λόγος που δεν βλέπεστε δεν είναι τόσο σημαντικός ώστε να πρέπει να κάνεις πίσω, καλό είναι να πάρεις δραστικά μέτρα.

 

Όταν πρέπει να προσέχεις την κάθε σου κίνηση

Όταν πρέπει να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις για να μην πάρει κάτι στραβά, τότε το βουνό θα καταρρεύσει πριν το σκαρφαλώσεις! Είναι πάρα πολύ κουραστικό και σε καταστρέφει ως άνθρωπο. Η σχέση σου πρέπει να σε αποδεχτεί όπως είσαι.

 

Όταν υπάρχουν αψυχολόγητες εκρήξεις

tsakomos

Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα που δεν φαίνονται αμέσως, αλλά τα βλέπεις μόνο εν καιρώ. Όταν γίνει ο πρώτος τσακωμός παίρνεις πολλά δείγματα για το χαρακτήρα του άλλου. Μπορεί να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που σε φοβίζουν, όπως απειλές, για παράδειγμα, αν με χωρίσεις θα αυτοκτονήσω, ή θα σε ενοχλώ για χρόνια… Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με καταστάσεις που καλό είναι να τελειώσεις και να τρέξεις όσο πιο γρήγορα μπορείς μακριά!

 

Όταν αμφισβητηθεί το θέμα της μονογαμίας

Όταν η κοπέλα σου, αρχίζει και σου λέει περίεργα πράγματα για παράδειγμα ότι καλό θα ήτανε να αρχίσουμε να βλέπουμε κι άλλους ανθρώπους για να αναθερμάνουμε τη σχέση μας… Το σίγουρο είναι ότι στην έχει κάνει την κουτσουκέλα και θέλει απλώς να την νομιμοποιήσει! Είναι στο χέρι σου, να εκμεταλλευτείς την κατάσταση και να πράξεις όπως νομίζεις.

 

Όταν δεις ότι δεν την ελκύεις πλέον

ponokefalos

Όταν ο λεγόμενος ‘πονοκέφαλος’ κάνει την εμφάνισή του, φύγε μόνος σου πριν να είναι αργά. Όταν εκεί που θεωρούσατε ότι ραντεβού χωρίς seχ δεν είναι σωστό ραντεβού, ξαφνικά βρίσκει συνέχεια δικαιολογίες για να το αποφύγει… τότε σίγουρα τα πράγματα δεν είναι καλά.

 

Όταν η σχέση έχει γίνει μόνο συνήθεια

Όταν δεν υπάρχουν πλέον συναισθήματα και η σχέση υπάρχει μόνο επειδή έτσι έχουμε συνηθίσει, τότε καλύτερα να χωρίσουνε οι δρόμοι.

 

Όταν δεν σε ελκύει

den se elkieiΌταν προτιμάς να μένεις μόνος σου στο … μπάνιο, αντί να κάνεις seχ με την κοπέλα σου, τότε χρειάζεσαι μία αλλαγή.  Καλό είναι αν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα, να το συζητήσεις για να βρεις κάτι που θα σου κινούσε το ενδιαφέρον. Αλλιώς, καλό είναι να τελειώσεις το θέμα. Η σωματική επαφή είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σου και δεν πρέπει να το πάρεις καθόλου αψήφιστα!

 

Μην Προσποιείσαι

Όταν συνδητοποιήσεις ότι προσποιείσαι τότε απλά έχεις χάσει τον εαυτό σου. Αν δεν μπορείς να τον ξαναβρεις, τότε βρες άλλη σύντροφο.

 

Όταν δεις ότι δεν ξεπέρασε τον πρώην

Αν δεις ότι μιλάει, σκέφτεται ή συναντάει τον πρώην κάνε πέρα. Μάλλον σε χρησιμοποιεί, είτε για να ζηλέψει ο πρώην, είτε για να την βοηθήσεις να τον ξεπεράσει…

 

Όταν νοιώθεις ότι είναι μαζί σου απο εγωισμό

Όταν σου πει ότι θέλω να είμαι μαζί σου, γιατί αλλιώς θα είναι κάποια άλλη. Εκεί, απλώς φαίνεται το εγωιστικό της υπόθεσης. Τώρα που σε είχα εγώ δεν θα σε έχει καμία στο μέλλον… οποτε, εσύ αποφασίζεις την συνέχεια!

 

Όταν νοιώσεις ότι σε κρατάει πίσω

Όταν είσαι ενθουσιασμένος που πέρασες στο πανεπιστήμιο, που βρήκες δουλειά, ή που επιτέλους κατάφερες κάτι που τόσο ήθελες και η απάντηση που παίρνεις είναι αδιάφορη τότε προσπαθεί να σε κρατήσει πίσω. Ένας άνθρωπος που σε αγαπάει, σίγουρα θα χαρεί με την χαρά σου. Αλλιώς πολύ απλά θα σε ζηλέψει.

 

Όταν δεν βλέπεις την σχέση απόστασης

sxesi apostasis

Όταν έχεις σχέση με κοπέλα που είναι μακριά, σίγουρα είναι αρκετά δύσκολο.  Ο πόνος αυξάνεται όταν συνειδητοποιείς ότι τα χρήματα δεν επαρκούν για συχνές συναντήσεις. Τότε πρέπει να βάλεις κάτω τα πράγματα και να τα ζυγίσεις.

 

Όταν κάποιος από τους δύο δεν είναι ευτυχισμένος

eytyxia

Η σχέση είναι σαν ένας λογαριασμός τράπεζας. Όταν είναι γεμάτος νοιώθεις ευχαρίστηση, ικανοποίηση. Όταν είναι άδειος νοιώθεις ανήμπορος και κουρασμένος. Όταν λοιπόν ο λογαριασμός σου είναι μονίμως άδειος, τότε δεν υπάρχει λόγος να τον έχεις. [adrotate banner=”12″]

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!